Отидете към основна версия

2 988 8

Излязоха нови подробности за втори сезон на "Домът на дракона". Ще има ли трети?

  • домът на дракона-
  • игра на тронове-
  • продължение-
  • предистория

Вторият сезон на предисторията на дома Таргариен ще бъде по-къс с два епизода

Снимка: HBO

Въпреки че вторият сезон на "Къщата на дракона" все още не е започнал да се снима, HBO вече обсъжда възможността за трети сезон на сериала. Базиран на книгата "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, "Домът на дракона" разказва историята на гражданската война на Таргариен, известна като Танца на драконите, който се случва близо 200 години преди събитията в "Игра на тронове".

Рекордният успех на премиерата на предисторията накара HBO да даде зелена светлина за сезон 2 малко след дебюта на сериала.

Според Deadline сезон 2 на "Домът на дракона" ще съдържа 8 епизода, а не 10, както беше в първия сезон. Съобщава се, че по-краткият сезон е решение, продиктувано от събитията в историята, което ще позволи на HBO да създаде дългосрочен план за сериала, вместо да работи сезон след сезон. Значителна битка и други сюжетни линии, първоначално предвидени за по-късните епизоди на сезон 2, се преместват в сезон 3.

Част от този план включва вече изготвяне на план и евентуално даване на зелена светлина за сезон 3, като вече се гледа към още по-далечен сезон 4. Предишни разговори сочеха, че "Къщата на дракона" ще продължи три или четири сезона, но според съобщенията, ако втори сезон се състои само от осем епизода, това прави по-вероятно пускането на четири сезона.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини