Last news in Fakti

29 Март, 2023 13:58 2 945 8

Излязоха нови подробности за втори сезон на "Домът на дракона". Ще има ли трети?

  • домът на дракона-
  • игра на тронове-
  • продължение-
  • предистория

Вторият сезон на предисторията на дома Таргариен ще бъде по-къс с два епизода

Излязоха нови подробности за втори сезон на "Домът на дракона". Ще има ли трети? - 1
Снимка: HBO

Въпреки че вторият сезон на "Къщата на дракона" все още не е започнал да се снима, HBO вече обсъжда възможността за трети сезон на сериала. Базиран на книгата "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, "Домът на дракона" разказва историята на гражданската война на Таргариен, известна като Танца на драконите, който се случва близо 200 години преди събитията в "Игра на тронове".

Рекордният успех на премиерата на предисторията накара HBO да даде зелена светлина за сезон 2 малко след дебюта на сериала.

Според Deadline сезон 2 на "Домът на дракона" ще съдържа 8 епизода, а не 10, както беше в първия сезон. Съобщава се, че по-краткият сезон е решение, продиктувано от събитията в историята, което ще позволи на HBO да създаде дългосрочен план за сериала, вместо да работи сезон след сезон. Значителна битка и други сюжетни линии, първоначално предвидени за по-късните епизоди на сезон 2, се преместват в сезон 3.

Част от този план включва вече изготвяне на план и евентуално даване на зелена светлина за сезон 3, като вече се гледа към още по-далечен сезон 4. Предишни разговори сочеха, че "Къщата на дракона" ще продължи три или четири сезона, но според съобщенията, ако втори сезон се състои само от осем епизода, това прави по-вероятно пускането на четири сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    3 0 Отговор
    Вече на дракони ли ще я караме?
  • 2 цял ден това го мисля

    4 0 Отговор
    света се тресе от умишлено създадени кризи и войни а тука мисирките лайнабъркат
  • 3 Пърия

    1 5 Отговор
    Беше толкова тъп , че не го догледах ! Вторият надали ще спаси положението !
  • 4 телегледател

    0 0 Отговор
    Кой ще бъде новият любовник на Принцеса Раенира? 🤔

    Коментиран от #7

  • 5 дарк фючър

    0 0 Отговор
    Сезони 5,6,7...и т. н. вече, ще ги пише и играе AI (изкуственият интелект)
  • 6 Ром Бакарди

    0 1 Отговор
    Парвия филм от Игра на тронове беши най най хараби! Колко епизода бяха....идинайси, тринайси....ама сичку имаше- битки, дракуни, с.и.к.и.ш, некви зомбита и техния патрон, оня сас сините зъркели, гулям филм, гуляму чуду! А тоз сега-нищу! Исками да скивами как са плю.щ.ят тез дракуни, сичку другу е ала бала! Фен сам на тоз сириал, ама да го дадат на рижисьора Ридли Скот, той ша го упрай да е ощи по хараби!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Денетор

    0 0 Отговор
    Руса жена и рус мъж. Нищо умно няма да излезе