Отидете към основна версия

4 167 10

Новото предсказание на "Семейство Симпсън" ще ви смае (ВИДЕО)

  • семейство симпсън-
  • предсказание-
  • давид-
  • микеланджело

Този път става дума за "голата" статуя "Давид" на Микеланджело, която предизвика скандал в САЩ

Снимка: Shutterstock

Фенове на "Семейство Симпсън" твърдят, че стар епизод е предсказал възмущението от "Давид" на Микеланджело. За пореден път се забеляза, че дългогодишната анимационна поредица сякаш предсказва събития от реалния живот години преди те да се случат. Този път става дума за Давид на Микеланджело.

Миналата седмица директорът на училището в Талахаси, Флорида, подаде оставка, след като родители се оплакаха от урок по ренесансово изкуство, включващ емблематичната статуя на Давид на Микеланджело без дрехи, като един от родителите дори я нарече "порнографска".

Хората разбраха, че ситуацията е страшно подобна на епизода от 1990 г. на "Семейство Симпсън", озаглавен "Itchy & Scratchy & Marge".

В епизода Мардж създава активистка група, наречена "Спрингфийлдци за ненасилие, разбирателство и помощ", за да подаде петиция до създателите на анимационния филм "Itchy & Scratchy" да премахнат насилието от своето предаване.

Миналата есен Илън Мъск отдаде заслуженото на „Семейство Симпсън“ за прогнозирането на неговото превземане на Twitter, а феновете коментираха, че анимационната класика е предсказала кандидатурата на Доналд Тръмп за президент през 2024 г. в епизод от 2015 г.

Други епизоди изглежда предсказват смъртта на кралица Елизабет, както и краткотрайния мандат на британския премиер Лиз Тръс.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Свързани новини