Отидете към основна версия

3 555 17

Асдис Ран сподели любопитни подробности за приятелството си с Ружа Игнатова

  • асдис ран-
  • ружа игнатова

"Пиехме вино. Ружа обичаше да ходи на пиано барове." разказва Ледената кралица

Ружа Игнатова е подарила на Асдис Ран чанта за 5000 евро, това сподели исландката.

По думите на бившата съпруга на футболиста Гардар Гунлаусон българката винаги е била много щедра. "Ружа много често ме канеше на шопинг в Лондон. Подари ми чанта за 5000 евро", разказа русата сексбомба.

Ран добави, че двете с Игнатова са излизали постоянно. "Пиехме вино. Ружа обичаше да ходи на пиано барове. Спомням си, че по такива места се забавлявахме страхотно. Прекарвахме времето си и в спа центрове. Сутрин в 6 часа ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки", описа сладкия им живот скандинавката.

Ледената кралица сподели и какво е направила самата тя за своята българска дружка. Ран я запознала с шведки, нейни приятелки, а когато самата изчезнала вдън земя фараонка е отишла в северноевропейското кралство се е запознала със Себастиан, също специалист по криптовалутите.

"Двамата имаха интимна връзка. Себастиан беше весел, много добре облечен, купуваше си най-новите коли. И той, и Ружа бяха много умни", издаде тайни от интимното житие-битие на Игнатова нейната исландска приятелка, предаде hotnews.bg.

"Когато Ружа пътуваше, винаги я следваха две бронирани коли с бодигардове", разкрива още Ран. В документалния филм на немския журналист тя споделя и впечатленията си от състоянието на Ружа в последните месеци преди изчезването ѝ. Била потисната, притеснена, плачела, опасявала се за живота си, твърди Ледената кралица.

"Приятелката ми се движеше с много охранители. Това не беше случайно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, забелязах, че беше много стресирана и нервна", подчертава Асдис Ран.

Исландската моделка изразява и увереността си, че криптокралицата "не е имала намерение да прави световна измама". "Ружа работеше постоянно, денонощно дори. Спеше с телефона си. Отговаряше на обаждания и през нощта. Контактите бяха най-важното за нея. Всичко, което ѝ се случваше, беше плод на упорит труд, сълзи и желание за огромни постижения без никакви граници. Просто успехът дойде твърде бързо и тя не успя да го задържи в ръце", обобщава бившата жена на Гардар Гунлаусон.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини