Last news in Fakti

31 Март, 2023 08:50 3 533 17

Асдис Ран сподели любопитни подробности за приятелството си с Ружа Игнатова

  • асдис ран-
  • ружа игнатова

"Пиехме вино. Ружа обичаше да ходи на пиано барове." разказва Ледената кралица

Ружа Игнатова е подарила на Асдис Ран чанта за 5000 евро, това сподели исландката.

По думите на бившата съпруга на футболиста Гардар Гунлаусон българката винаги е била много щедра. "Ружа много често ме канеше на шопинг в Лондон. Подари ми чанта за 5000 евро", разказа русата сексбомба.

Ран добави, че двете с Игнатова са излизали постоянно. "Пиехме вино. Ружа обичаше да ходи на пиано барове. Спомням си, че по такива места се забавлявахме страхотно. Прекарвахме времето си и в спа центрове. Сутрин в 6 часа ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки", описа сладкия им живот скандинавката.

Ледената кралица сподели и какво е направила самата тя за своята българска дружка. Ран я запознала с шведки, нейни приятелки, а когато самата изчезнала вдън земя фараонка е отишла в северноевропейското кралство се е запознала със Себастиан, също специалист по криптовалутите.

"Двамата имаха интимна връзка. Себастиан беше весел, много добре облечен, купуваше си най-новите коли. И той, и Ружа бяха много умни", издаде тайни от интимното житие-битие на Игнатова нейната исландска приятелка, предаде hotnews.bg.

"Когато Ружа пътуваше, винаги я следваха две бронирани коли с бодигардове", разкрива още Ран. В документалния филм на немския журналист тя споделя и впечатленията си от състоянието на Ружа в последните месеци преди изчезването ѝ. Била потисната, притеснена, плачела, опасявала се за живота си, твърди Ледената кралица.

"Приятелката ми се движеше с много охранители. Това не беше случайно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, забелязах, че беше много стресирана и нервна", подчертава Асдис Ран.

Исландската моделка изразява и увереността си, че криптокралицата "не е имала намерение да прави световна измама". "Ружа работеше постоянно, денонощно дори. Спеше с телефона си. Отговаряше на обаждания и през нощта. Контактите бяха най-важното за нея. Всичко, което ѝ се случваше, беше плод на упорит труд, сълзи и желание за огромни постижения без никакви граници. Просто успехът дойде твърде бързо и тя не успя да го задържи в ръце", обобщава бившата жена на Гардар Гунлаусон.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щок

    5 1 Отговор
    Аз дис ертация ран о
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 1 Отговор
    Няма Вечни Приятели Има Вечни Интереси
  • 3 Първо

    15 3 Отговор
    не е "ледена кралица", а пробита кофа. Доста е тъпа, щом е имала за приятелка циганка измамница, а и я хвали даже. Случая с отпадъка Ружа е ясен, добре че са я утрепали. А тази руса малоумница е по-добре да си мълчи, защото се излага.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    Руха Игнатова Нее Вече Жива Мъртва е П о Нареждането На Таки
  • 6 Съдията Дред

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Първо":

    Просто се е хванала за нея като кърлеж, да пие кръв. Това , което е намазала, не е само чанта от 5000. И дори не е трябвало да коленичи с отворена уста
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 мучо

    1 4 Отговор
    исландската моделка не е проститутка както някои си мислят....

    Коментиран от #9, #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Вълк

    4 4 Отговор
    Като чета коментарите и си спомням вица за българския казан в ада

    Коментиран от #15

  • 11 А тая

    6 0 Отговор
    исландска е много глупава женица ! При това , зарязала децата при бащите им !
  • 12 Оффф

    7 0 Отговор
    Голямата "ледена кралица" , бе ! Исландия има жители колкото Пловдив , та София ѝ се е видяла като Ню Йорк !
  • 13 Щгэ

    4 0 Отговор
    Явно е била поставено лице на мафията, или са я убили, или сменили самоличността , я в Юар, я в Дубай
  • 14 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "мучо":

    Да затова още чака €3000 от Стоичков.
  • 15 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Вълк":

    Българи има в коментарите, в статията не пише нищо за българи.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Всички измамници са много щедри и омайващи създаващи впечетления на хубав човек!Това е патологично заболяване което трябва да се впише в графа лудост Фройд изобщо не си е свършил работата и той "леко вменяем" много негови колеги също .Нормален човек на ясно с последствията и законите никога не би се вкарал в измами