Отидете към основна версия

2 206 11

Шакира се сбогува с Барселона: Започвам нова глава в търсене на щастието

  • шакира-
  • барселона-
  • нов дом-
  • маями-
  • след развода-
  • жерар пике

Певицата и децата ѝ се местят в Маями

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Колумбийската певица Шакира се сбогува с дома си в Барселона с вълнуващи думи.

„Установих се в Барселона, за да дам на децата си стабилност, която сега ще търсим в друго кътче на света, заедно със семейството, приятелите и морето. Днес започвам нова глава в търсенето на нашето щастие.“, написа 46-годишната изпълнителка в публикация в Instagram.

Тя се установи в Барселона, за да осигури на децата си стабилност, но сега иска да потърси тази стабилност в друго кътче на света. Новият им дом ще бъде в Маями. Шакира сподели, че в Барселона е научила, че "приятелството несъмнено трае по-дълго от любовта", цитира Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Изпълнителката дълги години живееше в Барселона със семейството си. До миналата година тя беше с футболиста Жерар Пике, който играеше във ФК "Барселона" до пенсионирането си през ноември 2022 г. След 12-годишна връзка двойката се раздели миналата година, припомян vesti.bg.

Поп звездата и световният шампион по футбол имат две деца. Според собствените ѝ изявления певицата живее в Барселона от 2015 г.

През септември 2022 г. съдия в Барселона официално откри процеса срещу Шакира по обвинения в укриване на данъци.

Прокуратурата пледира за общо осем години и два месеца затвор и глоба от 23,8 милиона евро срещу Шакира. Изпълнителката многократно е протестирала, че е невинна. Тя е обвинена в укриване на общо около 14,5 милиона евро между 2012 и 2014 г.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.

Свързани новини