Отидете към основна версия

16 159 173

Полезни трикове при анилингус

  • анилингус-
  • трикове-
  • секс

Почнете бавно и нежно, като използвате езика си за лек масаж на ануса

Снимка: Shutterstock

Анилингус (също наричан и "лизане на задник") е форма на сексуална стимулация, при която езикът се използва за стимулиране на ануса на партньора. Това може да включва леки ухапвания или целувки на около аналната област, както и ползването на езика за масажиране или лизане на ануса.

Важно е да се отбележи, че анилингус може да бъде рисков за пренасяне на болести и инфекции, поради което е важно да се използват презервативи, дамски латексови дамки или други защитни средства, за да се намали този риск. Както и да се вземат мерки за осигуряване на добра хигиена, преди да се извършва анилингус.

Ако практикувате анилингус, е важно да знаете, че това е интимна форма на сексуална активност, която изисква внимание и грижа за здравето на партньора.

Ето няколко полезни съвета, които могат да ви помогнат да практикувате анилингус по-безопасно и удобно:

Преди да започнете, уверете се, че партньорът ви се чувства удобно и е наясно с това, което ще направите. Обсъдете въпроса за хигиената и рисковете от пренасяне на болести и инфекции.

Използвайте защитни средства като дамски латексови дамки или презервативи, за да намалите риска от пренасяне на болести и инфекции.

Използвайте мека хартия или влажни кърпички, за да почистите около аналната област на партньора преди да започнете.

Почнете бавно и нежно, като използвате езика си за лек масаж на ануса. Ако партньорът ви се чувства удобно, можете да продължите с лизане или целувки.

Обръщайте внимание на реакциите на партньора си. Ако той или тя изразява болка или дискомфорт, спрете незабавно.

Поддържайте добра хигиена, както по време на анилингус, така и преди и след него.

И най-важното - уверете се, че практикувате анилингус само със съгласието на всички засегнати страни и че тази форма на сексуална активност е удобна и приятна за всички участници.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 43 гласа.

Свързани новини