Отидете към основна версия

2 033 11

Мъжете хъркат повече, ако са сексуално незадоволени

  • хъркане-
  • сексуална удовлетвореност-
  • незадоволени-
  • секс

При мъжете, които са със слабо изразено ниво на хъркане, сексуална удовлетвореност е два пъти по-висока

Снимкa: Shutterstock

Сексуално удовлетворение на мъжете се определя от хъркането им, докато спят, категорични са американски учени, които установили, че двете неща са тясно свързани.

За да стигнат до това изумително откритие, лекарите проучили навиците и в частност сексуалния живот и съня на повече от 2 хиляди здрави мъже на възраст от 40 до 79 години, пише traafficnews.bg.

Представителите на силния пол били помолени също така да попълнят два въпросника - единия съдържал въпроси за предмета на сексуалната активност на обектите, а другият - изобилствал от въпроси, свързани със сексуалните мечти.

Оказало се, че при мъжете, които са със слабо изразено ниво на хъркане, сексуална удовлетвореност е два пъти по-висока, отколкото на групата, която е с ясно изразено хъркане.

Така че, ако вечер, докато спите с половинката си и стаята кънти от неговото хъркане, е време да се замислите по въпроса какви мерки да предприемете.

Не е нужно да го напускате, защото по хъркането му разбирате, че се чувства сексуално неудовлетворен. Разровете фантазията си, купете си секси дрешки и действайте. Така с един удар ще решите два проблема - хъркането и сексуалната неудовлетвореност на любимия.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.

Свързани новини