Отидете към основна версия

1 659 11

Куче кандидатства за кмет на Торонто (СНИМКИ)

  • куче-
  • торонто-
  • кмет-
  • избори

В бюлетината ще бъдат включени историческата бройка от общо 102 имена, включително кучето Моли

Снимка: Shutterstock

Торонто скоро ще трябва да реши кой да бъде следващият му кмет, след като разкрития за извънбрачната връзка на дългогодишния лидер на града го изместиха от поста. Има толкова голям избор от кандидати, в бюлетината ще бъдат включени историческата бройка от общо 102 имена, включително кучето Моли.

Шестгодишното куче от породата вълк хъски и нейният собственик Тоби Хийпс обещават да спрат хвърлянето на сол по градските пътища през зимата.

С население от близо три милиона, включително много имигранти, Торонто е четвъртият по големина град в Северна Америка и постоянно назоваван като един от най-разнообразните градове в света. Но с всички тези хора от различни сфери на живота идват различни гледни точки, за това какъв град трябва да бъде Торонто.

Някои жители могат да си позволят имот, въпреки зашеметяващите цени, докато други наемат сутеренни апартаменти със съквартиранти. Има пътуващи, които живеят в покрайнините на града, борейки се с ежедневния трафик, а обитателите на центъра се борят за място в метрото. Тези различни възгледи са отразени и в набора от кандидати. Бившият началник на полицията Марк Сондърс обеща да увеличи бюджета на полицията в града за справяне с престъпността,докато г-жа Чоу съсредоточи обещанията си върху жилищната криза в Торонто, обещавайки да построи жилищни сгради върху земя, собственост на града.

Експерти и кандидати казаха, че наличието на повече от 100 кандидата в бюлетината може да бъде както положително, така и отрицателно нещо.

От една страна, това гарантира, че се чуват и включват различните гледни точки.

Но от друга страна това означава, че следващият кмет на Торонто вероятно ще бъде избран от много малък процент от населението.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини