Отидете към основна версия

4 877 18

Мъж стана милионер с просия

  • бхарат джайн-
  • индия-
  • просия-
  • милионер

Индиецът печели около 728 долара на месец от просия, притежава тристаен апартамент и два магазина, които дава под наем

В Индия просякът Бхарат Джайн е наричан "най-богатият просяк в света", който е натрупал милиони долари, просейки пари от хора по улиците на Мумбай.

Мъжът е роден в семейство от по-ниска класа и не можел да получи нормално образование. Тъй като не успява да си намери стабилна работа, той се озовава на улицата, където печели парите си.

Сега състоянието на Джайн е почти 1 милион 200 хиляди долара, което позволява на семейството му да живее добре.

Според Indian Times той печели около 728 долара на месец от просия. Освен това мъжът притежава тристаен апартамент и два магазина, които дава под наем за около 364 долара на месец.

Сега състоянието на Джайн е почти 1 милион 200 хиляди долара.

Financial Express съобщава, че Джайн все още проси на най-популярните места в града, като Chhatrapati Shivaji Terminus или Azad Maidan. Разчитайки на щедростта на непознати, в рамките на 10-12 часа той може да събере 30 долара на ден.

Чрез неговия нетрадиционен начин на печелене на пари децата му се обучават в килийно училище, а други членове на семейството могат да управляват магазин за канцеларски материали.

Твърди се, че членовете на семейството му продължават да го молят да спре да проси, но той не им обръща внимание и продължава своята „работа“, пише GlasNews.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.

Свързани новини