Отидете към основна версия

5 386 8

Какво се случва с брака на принц Хари и Меган Маркъл?

  • принц хари и меган маркъл-
  • брак-
  • раздяла-
  • кариера-
  • проблеми

Началото на 2023 г. беше изключително сложно за семейството на Хари и Меган

Снимка: ЕРА/БГНЕС

След разочарованията си от Spotify и кралското семейство Меган Маркъл е решена да възобнови кариерата си. Според "Mirror", съпругата на принц Хари се е преместила в хотел в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до светлините на Холивуд.

Началото на 2023 г. беше изключително сложно за семейството на Хари и Меган. Въпреки успеха на документалната им поредица "Хари и Меган", пусната по Netflix през декември 2022 г., в която двойката представи своята версия за събитията около оттеглянето си от кралското семейство, нещата след това не станаха по-лесни. Първоначално скандал предизвика книгата на Хари "Резервен", най-вече заради няколко шокиращи пасажа, в които братът на Уилям разкрива твърде много.

Меган Маркъл наскоро претърпя сериозен професионален провал с прекратяването на договора си с платформата за аудио стрийминг Spotify, което предизвика доста вълнение, особено след бурните реакции на Бил Симънс, ръководител на платформата за иновации и монетизиране на подкасти. На всичкото отгоре бившата актриса от "Костюмари" според съобщенията вече няма много съюзници в Холивуд заради конфликтните си отношения с кралското семейство.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.

Свързани новини