Отидете към основна версия

2 049 10

Цвети от Hell's Kitchen се изживява като знаменитост

  • цвети миленова-
  • hell's kitchen-
  • знаменитост

Това разгневи мрежата

Цвети се превърна в сензация в Hell's Kitchen с врачански си акцент и наивния начин на мислене. След края на формата обаче тя изглежда се взе насериозно и не спира да се изживява като голяма звезда.

В синхрон с летния сезон и тя успя да заголи баджак в най-разнообразни плажни визии. Кадрите ѝ в Инстаграм предизвикаха ред коментари.

Част от хората смятат, че Цвети изглежда прекрасно, макар и да клони към попфолк жанра. Според други показването на задни части вече започва да ѝ пречи, като никак не се вписва в имиджа, който има мерак да си създаде. На всичкото отгоре амбициозното девойче има трудности със славата, като не спира да се оплаква как не може да се отърве от досадни хора около себе си.

На абитуриентския ѝ бал пък било чудо. Дори фотографът ѝ не можел да се добере до нея, за да си свърши работата. В чудо се видели и колегите ѝ от предаването и тя даже съжалила, че ги е поканила. Така знайни и незнайни люде започнали да я притесняват, като целта била да станат известни покрай нея.

В крайна сметка Цвети не била в състояние да диша спокойно от наплив на фенове и ухажори. Терзанията ѝ обаче подразниха доста хората. Излиза, че в представите си за себе си момичето е голяма звезда, и може би е по-добре да намали самочувствието, пише "Флагман".

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.

Свързани новини