Отидете към основна версия

2 199 20

Сашо Кадиев стана на 40 г., но не празнува

  • сашо кадиев-
  • юбилей-
  • рожден ден

Актьорът стриктно спази поверието, че 40-годишнината не се празнува и заведе годеницата си в планинско село

Тази година се оказа доста специална в живота на Сашо Кадиев, след като обяви, че напуска предаването "Преди обед" по bTV и се отдава на голямата си страст - театъра, стана ясно, и че бившата му жена Таня Тончева ще се омъжва.

Актьорът тази седмица отбеляза и юбилей, но отказа да прави шумни купони и предпочете да прекара празника си скромно в компанията на годеницата си Ивелина Чоева. Кадиев стриктно спази поверието, че 40-годишнината не се празнува и заведе моделката в планинско село.

Сред честитките към Кадиев първа беше тази от майка му Катето Евро, която качи стари сантиментални снимки от детството на Сашо.

30-ти август се оказа звездна дата, защото на нея рожден ден празнуваха и близнаците Дарин и Деян Ангелови. Макар да са с 3 години по-големи от Кадиев и те решиха да посрещнат празника скромно в заведение в семейна компания. Колеги и фенове ги засипаха с честитки.

В тази звездна компания от астрални близнаци има и една дама - актрисата Весела Бабинова, която получи красива торта и обяснение в любов от мъжа ѝ Владимир Зомбори, който снима втори сезон на сериала "Вина", пише actualno.com.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини