Отидете към основна версия

4 187 7

3 холивудски актриси, за които "голите" сцени са табу

  • актриси-
  • голи сцени-
  • табу-
  • сара джесика паркър-
  • меган фокс-
  • ема уотсън

Те категорично отказват да участват в подобни кадри

Снимкa: Shutterstock

Докато някои звезди са безсрамно голи на снимачните площадки и го правят многократно, ако професията им го изисква, други категорично отказват да участват в подобни кадри.

Някои са възпрепятствани от принципи, други от ниско самочувствие, а трети имат свои собствени, по-необикновени причини.

Ето кои са актрисите, за които "голите" сцени са табу:

Сара Джесика Паркър

В популярния сериал "Сексът и градът" могат да се открият десетки провокативни сцени. В нито една от тях, няма да видите Паркър, въпреки че тя играе главната роля в сериала. Звездата разкрива, че за разлика от повечето актьори, в чиито договори присъстват хиляди безумни клаузи, в нейния присъства едно правило - никакви голи сцени.

"Аз съм скромен човек и не се гордея с външния си вид. Не можеш да ми платиш достатъчно, за да накараш някой да се преструва на мен в интимна сцена. Така че никакви двойници", разкрива актрисата.

Меган Фокс

Фокс многократно е признавана за най-сексапилната актриса на своето поколение, но това не е убедило звездата, че трябва да се появява гола на екрана. Фокс обяснява, че има страх да не се види в лоша светлина ако участва в подобни кадри.

"Един лош кадър ще ми е достатъчен, за да спра да правя секс изобщо, през цялото време ще си мисля, че приличам на хипопотам", разказва Фокс.

Ема Уотсън

Противно на опасенията на феновете на "Хари Потър", Ема Уотсън не стана заложник на ролята на Хърмаяни и успя да се докаже в много други големи проекти. В същото време обаче звездата не иска да се откъсва от ролята, която ѝ донесе световна слава като дете. Ето защо актрисата не възнамерява да се появява гола на екрана, както и да играе в неморални сцени.

"Няма да се събличам или да използвам забранени вещества пред камера. Не искам да бъда забравена като Хърмаяни. Гордея се с тази роля", казва актрисата.

До днес Уотсън не се е появявала във филми без дрехи, през 2017 г. тя се снима без горнище за списание Vanity Fair.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.

Свързани новини