6 Септември, 2023 15:57 4 186 7

3 холивудски актриси, за които "голите" сцени са табу

  • актриси-
  • голи сцени-
  • табу-
  • сара джесика паркър-
  • меган фокс-
  • ема уотсън

Те категорично отказват да участват в подобни кадри

3 холивудски актриси, за които "голите" сцени са табу - 1
Снимкa: Shutterstock

Докато някои звезди са безсрамно голи на снимачните площадки и го правят многократно, ако професията им го изисква, други категорично отказват да участват в подобни кадри.

Някои са възпрепятствани от принципи, други от ниско самочувствие, а трети имат свои собствени, по-необикновени причини.

Ето кои са актрисите, за които "голите" сцени са табу:

Сара Джесика Паркър

В популярния сериал "Сексът и градът" могат да се открият десетки провокативни сцени. В нито една от тях, няма да видите Паркър, въпреки че тя играе главната роля в сериала. Звездата разкрива, че за разлика от повечето актьори, в чиито договори присъстват хиляди безумни клаузи, в нейния присъства едно правило - никакви голи сцени.

"Аз съм скромен човек и не се гордея с външния си вид. Не можеш да ми платиш достатъчно, за да накараш някой да се преструва на мен в интимна сцена. Така че никакви двойници", разкрива актрисата.

3 холивудски актриси, за които
Снимкa: Shutterstock

Меган Фокс

Фокс многократно е признавана за най-сексапилната актриса на своето поколение, но това не е убедило звездата, че трябва да се появява гола на екрана. Фокс обяснява, че има страх да не се види в лоша светлина ако участва в подобни кадри.

"Един лош кадър ще ми е достатъчен, за да спра да правя секс изобщо, през цялото време ще си мисля, че приличам на хипопотам", разказва Фокс.

3 холивудски актриси, за които
Снимкa: Shutterstock

Ема Уотсън

Противно на опасенията на феновете на "Хари Потър", Ема Уотсън не стана заложник на ролята на Хърмаяни и успя да се докаже в много други големи проекти. В същото време обаче звездата не иска да се откъсва от ролята, която ѝ донесе световна слава като дете. Ето защо актрисата не възнамерява да се появява гола на екрана, както и да играе в неморални сцени.

"Няма да се събличам или да използвам забранени вещества пред камера. Не искам да бъда забравена като Хърмаяни. Гордея се с тази роля", казва актрисата.

До днес Уотсън не се е появявала във филми без дрехи, през 2017 г. тя се снима без горнище за списание Vanity Fair.

3 холивудски актриси, за които
Снимкa: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 доктора

    16 23 Отговор
    Респект за такива жени, които поставят на първо място моралът. Колко ли други са като тях? Единици са, които биха отказали милиони да се съблекат. Дори бих казал, че повечето жени не само биха се съблекли, но дори и изчукали за такива суми. Като гледам масови какво правят само, за да ги почерпят, да ги заведат на дискотека, да им купят някое подаръче или ново телефонче. Всичко правят. Пълна програма. Отвратен съм от сегашните жени (повечето), но такива, като тези Дами с главно Д ми дават надежда, че не всички са такива...
  • 3 Ти си

    24 4 Отговор
    Глупости , всичко е въпрос на цена ! Като им виснат задниците и продуценти , режисьори и публика изгубят интерес към тях сами ще почнат да се натискат да участват в голи - еротични сцени .....

    Коментиран от #4

  • 4 Славчо Трифчо

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ти си":

    Те вече са виснали - отдавна при това, но... не би!
  • 5 Фередже

    3 0 Отговор
    Така създават впечатление, че крият нещо.
  • 6 Хахаха

    3 0 Отговор
    Голяма работа
  • 7 БолиМеВууд-а

    3 2 Отговор
    То, за да станеш актриса там, трябва да направиш хиляди голи сцени без камера... Пък после може и без такива (пред камера). Другите, без камера, продължават до пенсия.