Отидете към основна версия

4 629 15

Жената на Наум Шопов влиза в "Ергенът"

  • наум шопов-
  • теа-
  • ергенът

Двамата ще правят ново дигитално съдържание

Снимките на "Ергенът" вече започнаха на остров Родос в Гърция, а водещият на предаването Наум Шопов успя да вкара и жена си Теа в него, пише Hotnews.bg. Двамата ще правят ново дигитално съдържание, включващо интересни разговори с участничките за техните емоции, страхове и романтични трепети. Те ще разкриват тайни от имението и ще представят най-вълнуващото от събитията през сезона от първо лице.

Теа и Наум ще се снимат на собствен, специално създаден декор, както и в различни локации на открито в приказната обстановка на луксозно имение, разполагащо със собствена хеликоптерна площадка, джакузи и красива градина с уникална гледка към морето.

25 дами ще се борят за сърцето на бизнесмена Александър Младенов, а Теа и Наум ще ги представят детайлно на зрителите.

"Снимките на "Ергенът" започват! Тази година с @teaminkova ще имаме удоволствието да заснемем онлайн продължението на предаването, в който ще ви дадем възможност да опознаете повече момичетата. В този ред на мисли, какво искате да знаете за момичета?Напишете своите въпроси в коментар.

"Най-хубавите въпроси ще участват в целия сезон!", съобщи Шопов в Инстаграм. Семейството упорито върви по стъпките на Сашо Кадиев и майка му Катерина Евро, както и на бившите съпрузи Алекс Богданска и Даниел Петканов, които участваха семейно в различни риалити програми на телевизията като "България търси талант" и "Гласът на България".

Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 9 гласа.

Свързани новини