Отидете към основна версия

4 194 17

Джулиана Гани живее по почивки, пусна СНИМКИ от Малдивите с любимия си

  • джулиана гани-
  • малдиви

Теодор е верен спътник на моделката в почти всичките ѝ воаяжи

Джулиана Гани поначало не страда от особени задръжки, затова и пъченето на дупе от плажа не е толкова необичайно за нея. Повод за подобни изпълнения стана актуалната ѝ ваканция на Малдивите. Пътуването протича в комплект с гаджето, от което успя да роди и дете, пише flagman.bg.

Теодор е верен спътник на моделката в почти всичките ѝ воаяжи, макар и мнозинството да се чуди кога изобщо този човек ходи на работа. Двамата буквално живеят по почивки и за да е щастието им пълно, непрестанно споделят видеа и снимки от приключенията си.

Джулиана Гани определя Малдивите като Рая и заголила баджак и дупе, позира пред камерата. Специално видео пък показва част от забавленията им, включващи много прегръдки и целувки, снимане с дрон, люлеене на люлки и пр. Така ваканцията им в почти средата на септември преминава по бански насред слънце и море.

Докато у нас времето захладня и все по-често се оглеждаме за лека наметка вечер, на Малдивите спокойно можеш да се подвизаваш и гол. Джулката не страда от комплекси и показва, каквото може. Покрай нея и Теодор се подвизава в лежерно облекло в мрежата. Двамата непрекъснато демонстрират колко се обичат и в крайна сметка човек започва да се чуди истина ли е това.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.

Свързани новини