Отидете към основна версия

6 410 5

Това е диамантът, с който Румен Радев предложи брак на Мис България (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • теодора мудева-
  • румен радев-
  • предложение за брак-
  • годеж-
  • диамант-
  • пръстен

Ето как учителят по физическо възпитание изненадал любимата си с предложение за брак

Носителката на титлата Мис България, която сега се бори и в екстремното шоу "Игри на волята" Теодора Мудева получи диамантен пръстен от своя любим Румен Радев, придружен от предложение за брак, на което тя сияеща от щастие отговорила със заветното "Да".

Любимият ѝ спретнал страхотна изненада, защото няколко дни преди това Теди имала рожден ден. "По принцип бяхме подготвили да направим парти в Сливен, на което да съберем семействата си, понеже не го бяхме правили от доста време, мислех, че изненадата ще бъде свързана с празника ми", споделя пред "Телеграф" красавицата.

Двойката заминава за язовир "Жребчево", където планират празненството, но още със слизането от колата изненадите за хубавицата започват.

Общите интереси на двамата ги сплотяват. Много обичат да тренират заедно и го правят почти през ден. "Много обичаме да се снимаме заедно и да си моделстваме", с усмивка разказва Мудева. Имат общи фотосесии и моделски проекти. Последно се снимали в клип на Галин и Емилия. А Теди си спомня, че вълнението било голямо, макар и да са двойка от дълго време.

14 години от живота си Мудева прекарва в залата по спортни танци. Отказва се, както казва тя, когато е в най-добрата си форма. Сега не би се върнала, защото знае, че няма да може да даде това, което е дала досега. Признава, че това е доста сложен спорт, изисква да се влага много, възвръщаемост няма, но все пак. "Веднъж танцьор - винаги танцьор". В момента помага на треньорката си по танци и обучава деца. Има планове, свързани с танците и треньорството, върху които работи.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.

Свързани новини