Отидете към основна версия

2 727 11

Ед Шийран изкопа сам гроба си

  • ед шийран-
  • гроб-
  • погребение

Защо актьорът мисли за смъртта само на 30-годишна възраст?

Снимкa: БГНЕС

След като се появиха слухове, че има построена гробница в дома си, певецът и артист Ед Шийран (32) разкри в скорошно интервю за GQ, че това всъщност е място за погребение, направено специално за него, предава "Труд".

„Това е дупка, изкопана в земята, а над нея има камък, така че когато дойде денят, ще отида там“, каза той. Ед изненада феновете си с това признание. Те се чудят защо актьорът мисли за смъртта, когато току-що е навлязъл в третото десетилетие от живота си.

„Хората смятат, че е много странно и наистина болезнено, но имах приятели, които умряха без завещание, така че никой не знае какво му предстои“, обясни им Шийран.

Най-добрият му приятел Джамал Едуардс почина на 31 години. Той загуби и любимия си ментор Майкъл Гудински, а след това и колегата си Шейн Уейн. Шийран получи най-тежкия удар, когато съпругата му Чери Сийборн се бореше с тумор, докато беше бременна с една от двете им дъщери, така че не ѝ беше позволено да се лекува до раждането.

„Минавах през страх, депресия и безпокойство. Имах чувството, че се давя, с глава под повърхността, гледам нагоре, но не мога да си взема въздух“, каза по-рано британецът.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.

Свързани новини