Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 11:35 2 715 11

Ед Шийран изкопа сам гроба си

  • ед шийран-
  • гроб-
  • погребение

Защо актьорът мисли за смъртта само на 30-годишна възраст?

Ед Шийран изкопа сам гроба си - 1
Снимкa: БГНЕС

След като се появиха слухове, че има построена гробница в дома си, певецът и артист Ед Шийран (32) разкри в скорошно интервю за GQ, че това всъщност е място за погребение, направено специално за него, предава "Труд".

„Това е дупка, изкопана в земята, а над нея има камък, така че когато дойде денят, ще отида там“, каза той. Ед изненада феновете си с това признание. Те се чудят защо актьорът мисли за смъртта, когато току-що е навлязъл в третото десетилетие от живота си.

„Хората смятат, че е много странно и наистина болезнено, но имах приятели, които умряха без завещание, така че никой не знае какво му предстои“, обясни им Шийран.

Най-добрият му приятел Джамал Едуардс почина на 31 години. Той загуби и любимия си ментор Майкъл Гудински, а след това и колегата си Шейн Уейн. Шийран получи най-тежкия удар, когато съпругата му Чери Сийборн се бореше с тумор, докато беше бременна с една от двете им дъщери, така че не ѝ беше позволено да се лекува до раждането.

„Минавах през страх, депресия и безпокойство. Имах чувството, че се давя, с глава под повърхността, гледам нагоре, но не мога да си взема въздух“, каза по-рано британецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Механик

    9 7 Отговор
    Баааа, такава горозотия може да се роди само от англосаксонски етнос.
    Това не снимката е нагледно пособие, какво се случва когато една нация сезанимава редовнос инцест.

    Коментиран от #6, #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Борката като млад

    4 2 Отговор
    И за тоя фризьори нема, а най ми е чудно за тези елементарни санитарно-хигиенни норми няма ли, та им разрешават да ги заравят където поискат.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Нека ти кажа някои житейски истини:

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Първа:
    Мъжът се мери колко е висок, когато си стъпе на портфейла.
    Втора: Истинският мъж трябва да е грозен като дявoлa, и почти толкова богат.
    Трето:
    -Жените мислят така-Дe6eл богат мъж-мeчo. Дe6eл беден мъж-cвuня вмupucaнa.
    Имай едно на ум!
  • 8 Ако си правиш скъпа здравна застраховка

    2 1 Отговор
    за да се застраховаш за ЕВЕНТУАЛНА страховита болест, която е възможно да те нападне, Строиш домове и палати, които ще ползваш две, три, максимум 4 десетилетия, защо да не си направиш дистойно място на кокалите, което 100 процента те ще използват доста хиляда пъти по толкова.
  • 9 Идън

    4 0 Отговор
    Гениалните винаги имат своите странности, но не всеки странник е гениален. Сър Ед има рицарско звание от 2017 год и е носител на 4 Грамофончета.Рицарството му е за заслуги към музиката и благотворителност.
  • 10 Шегобиец

    3 1 Отговор
    Случва се човек да изтрещи.
  • 11 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    2 0 Отговор
    Рожав гроZник - хайде да ляга вече там...