Отидете към основна версия

2 101 8

Бритни Спиърс разкри, че е направила аборт от Джъстин Тимбърлейк

  • бритни спиърс-
  • джъстин тимбърлейк-
  • аборт-
  • бременност-
  • мемоари

В мемоарната си книга певицата признава, че е забременяла от Тимбърлейк

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Бритни Спиърс разказва в предстоящите си мемоари, че е направила аборт по време на връзката си с поп звездата Джъстин Тимбърлейк, предаде Ройтерс, като цитира откъси от книгата, публикувани в списание "Пийпъл", предава БТА.

Двамата се срещаха в края на 90-те и началото на 2000-те години.

Спиърс, която е на 41 години, си спомня в автобиографията си "Жената в мен", че бременността ѝ "е била изненада", тя искала да стане майка, но се съгласила да направи аборт по настояване на Тимбърлейк.

През 2021 г., след като от телевизионен документален филм за Спиърс беше показано как тя е била опозорена в медиите с края на връзката им, Тимбърлейк публично се извини на Спиърс в социалните медии, като заяви, че я е "провалил".

Певицата роди две момчета, които сега са съответно на 18 и на 17 години, от втория си съпруг Кевин Федърлайн. Бракът им продължи две години.

През април 2022 г. Спиърс заяви, че очаква трето дете от тогавашния си годеник Сам Асгари, но през следващия месец обяви, че е претърпяла спонтанен аборт. Двамата с Асгари сключиха брак през юни 2022 г., но той подаде молба за развод 14 месеца по-късно, през август т.г.

Дългоочакваните мемоари на певицата излизат почти две години, след като тя беше освободена от 13-годишно попечителство, контролирано от баща ѝ Джейми Спиърс. Това споразумение уреждаше личния живот на Спиърс, кариерата и имуществото на стойност 60 милиона долара от 2008 г. до прекратяването му през ноември 2021 г., припомня Ройтерс.

Мемоарите на Бритни Спиърс предстои да излязат на пазара на 24 октомври.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини