Отидете към основна версия

5 193 35

4 неща, които издават мъжа, с когото не бива да имате нищо общо

  • измамник-
  • лицемер-
  • мъж-
  • нищо общо

Всяка жена трябва да знае нещата, които разкриват измамника

Снимкa: Shutterstock

Всяка жена иска да има галантен и грижовен мъж до себе си. Но как да разпознаете, че някой е лицемер и подъл лъжец?

За да различи добрия и свестен мъж от лицемера, всяка жена трябва да знае нещата, които разкриват измамника.

Сладки комплименти

Често мъжете, очаровани от някоя жена, могат да прекалят с комплиментите. Но истинският лицемер ги казва повтаря толкова често, че чак става досадно.

Такива мъже са ужасно натрапчиви с красивите думи. Но всичко това говори само за неискреност и манипулативност.

Напомпано самочувствие пред непознати

Самозванецът много често е груб с непознати, но не с всички, а само с тези, които счита, че превъзхожда. Държи се отвратително с продавачи, сервитьори и всички, които по някакъв начин са свързани с сферата на услугите. За лъжеца не е трудно да направи неприятна гримаса, а нескритата арогантност се чете не само по изражението му, но и в тона.

От такъв човек трябва да бягате, защото той не е просто лицемер, той е лъжец. И ако се държи учтиво и грижовно с вас, това е само временно, а по-късно той определено ще покаже истинското си, напълно различно лице.

Насилствена галантност

Истинският добре възпитан мъж не се преструва, че знае как да се грижи за своята дама: той е наясно с всички маниери и жестове, което не може да се каже за някой, който само се преструва на такъв.

Ако мъжът ви отваря вратата, пуска ви напред и ви помага да излезете от колата, това не означава, че е истински джентълмен. Трябва да го опознаете, за да разберете дали познанията му за ухажването са ограничени само до няколко галантни жеста.

Ако отхвърлите ухажванията му, този, който се представя за истински рицар, ще се изнерви и изпадне в паника, изливайки раздразнението си върху вас. Докато истинският джентълмен никога няма да направи това, дори ако дамата го отблъсне.

Облаги в замяна

Мъж, който уважава себе си и жената до себе си, никога не изисква или очаква нещо в замяна от нея, когато започне да я ухажва. Целта му не е да постигне нещо конкретно от нея, а просто да покаже искрени признаци на внимание.

Лъжците действат различно. Зад всяка красива дума към една дама, зад всеки подарък и приятен жест се крие желанието им да получат нещо от нея в замяна. Това лъсва много ясно, когато жената им откаже нещо. Тогава от красивите думи не остава и следа. Добре би било в този случай подлецът само да се ядоса и да си тръгне мълчаливо, но много често не става така. Напротив – започва да излива грубостта си върху жената, изисквайки обратно всички подаръци, които ѝ е направил.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.

Свързани новини