Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 18:22 5 072 35

4 неща, които издават мъжа, с когото не бива да имате нищо общо

  • измамник-
  • лицемер-
  • мъж-
  • нищо общо

Всяка жена трябва да знае нещата, които разкриват измамника

4 неща, които издават мъжа, с когото не бива да имате нищо общо - 1
Снимкa: Shutterstock

Всяка жена иска да има галантен и грижовен мъж до себе си. Но как да разпознаете, че някой е лицемер и подъл лъжец?

За да различи добрия и свестен мъж от лицемера, всяка жена трябва да знае нещата, които разкриват измамника.

Сладки комплименти

Често мъжете, очаровани от някоя жена, могат да прекалят с комплиментите. Но истинският лицемер ги казва повтаря толкова често, че чак става досадно.

Такива мъже са ужасно натрапчиви с красивите думи. Но всичко това говори само за неискреност и манипулативност.

Напомпано самочувствие пред непознати

Самозванецът много често е груб с непознати, но не с всички, а само с тези, които счита, че превъзхожда. Държи се отвратително с продавачи, сервитьори и всички, които по някакъв начин са свързани с сферата на услугите. За лъжеца не е трудно да направи неприятна гримаса, а нескритата арогантност се чете не само по изражението му, но и в тона.

От такъв човек трябва да бягате, защото той не е просто лицемер, той е лъжец. И ако се държи учтиво и грижовно с вас, това е само временно, а по-късно той определено ще покаже истинското си, напълно различно лице.

Насилствена галантност

Истинският добре възпитан мъж не се преструва, че знае как да се грижи за своята дама: той е наясно с всички маниери и жестове, което не може да се каже за някой, който само се преструва на такъв.

Ако мъжът ви отваря вратата, пуска ви напред и ви помага да излезете от колата, това не означава, че е истински джентълмен. Трябва да го опознаете, за да разберете дали познанията му за ухажването са ограничени само до няколко галантни жеста.

Ако отхвърлите ухажванията му, този, който се представя за истински рицар, ще се изнерви и изпадне в паника, изливайки раздразнението си върху вас. Докато истинският джентълмен никога няма да направи това, дори ако дамата го отблъсне.

Облаги в замяна

Мъж, който уважава себе си и жената до себе си, никога не изисква или очаква нещо в замяна от нея, когато започне да я ухажва. Целта му не е да постигне нещо конкретно от нея, а просто да покаже искрени признаци на внимание.

Лъжците действат различно. Зад всяка красива дума към една дама, зад всеки подарък и приятен жест се крие желанието им да получат нещо от нея в замяна. Това лъсва много ясно, когато жената им откаже нещо. Тогава от красивите думи не остава и следа. Добре би било в този случай подлецът само да се ядоса и да си тръгне мълчаливо, но много често не става така. Напротив – започва да излива грубостта си върху жената, изисквайки обратно всички подаръци, които ѝ е направил.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    18 3 Отговор
    Аз като експерт психолог и философ без диплом за двете ви казвам истината ако искате ми вярвайте ваш проблем!
    Жена трябва да бяга от алкохолик тук влиза и побоя на жена с такъв тип и лъжеца което важи и за коцкарите ,играе в казино и лотария конни надбягвания,наркоман и с голямо либидо това е също болест ще ви изневрява докато го може и другите изброени не си губете време или си фантазирате ще го превъзпитате.

    Коментиран от #6, #23

  • 4 Баба Гица

    17 5 Отговор
    На коя пък й е притрябвало мъж да му слугува и обслужва. Да си се гледат сами. Една жена може да бъде независима и самодостатъчна и да яде салам когато си пожелае без да си вкарва шоппара в хола да й мърморясва и вгорчава живота. Мъжете Да си търсят мъже да ги издържат и обслужват. Няма по спокоен и щастлив живот от независимия и самостоятелен без някой да ти мрънка на главата и да трябва да се съобразяваш с него

    Коментиран от #12

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    Точна и Вярна Статия госпожа
    Лора Костова
  • 6 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Чела Ли Сте Книгата
    ЕМОЦИОНАЛНА ПЛАСТИЧНОСТ
    от Доктор
    СЮЗЪН ДЕЙВИД

    Коментиран от #14

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пич

    6 3 Отговор
    Вижда ми се доста обидно за всяка жена , да вземеш да я ухажваш , без да поискаш нищо от нея ! Защото ако тя приеме ухажването , ще очаква да поискаш ! Ако не поискаш , може да се комплексира , че е грозна , глупава , непривлекателна , и ред други , обидни за нея неща . Така че , възпитано е да поискаш !

    Коментиран от #10

  • 9 Анджело

    7 0 Отговор
    Всяка жена ли?.... Такива змии има... че и хапят отровно
  • 10 Диамантената ръка

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    Има и доста залупени, които не вдяват, че ги ухажваш и проявяваш сериозен интерес, а и на всичкото отгоре се влачат с некви пълни убитаци, които след време им бият шута и тия изпадат в депресия и след време пак повтарят същите грешки. Ами колкото и да си хубава, като ти е толкова акъла, накрая не се усещат кога са минали 40 и дотук...

    Коментиран от #13

  • 11 Гост

    3 2 Отговор
    Абе, нали вече се еманципирахте и си извоювахте равноправие? Защо трябва да ви обгрижваме, да ви радваме, да ви правим комплименти, час по час, и изобщо, постоянно да ви се натягаме и доказваме?
  • 12 Гост

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "Баба Гица":

    Живот без никого е празен живот.. Животът е стойностен, когато има с кого да го споделиш. Някой, с когото да се смеете заедно, да се радвате заедно или просто да поседите на една пейка и да си приказвате на общи теми.

    Коментиран от #18

  • 13 Пич

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Диамантената ръка":

    Има описаните от вас типажи. Но коментирам конкретната ситуация описана в статията , когато жената приема ухажването осъзнато. Има както казвате , жени които бавно стоплят. Но отворените или ще ви дръпнат юздите и няма да се стигне до ухапване , или ако го приемат , очакват продължение. И наистина би било невъзпитано , да не предложите. В живота има роли , които трябва да се играят , независимо че всички разбират , как това са само роли. Не е ок. жените да започнат сами да си искат !!! Това е обидно и за двата пола!
  • 14 Соваж бейби

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не съм я чела ,и нямам намерение мисля че нищо няма да пропусна !Базирам се на моят житейски опит ,приятелки,комшии....Писала съм към пиян човек не може да се нагодиш приятелю,човека пие и само за това мисли някой опуква и последните пари в къщи бие жената и пак излиза да пие,няма лечение !С другите споменати видове от мен също освен ако не са били обладани и са имали час при екзорсист малка пауза в живота може.Идеални хора иначе няма ,както и в по долната тема днес за облеклото .Един мъж не е децка кукла и жената да го облича по свой стил, всеки има избор стига да си изпран,изгладен и къпан разбира се.Някой са свидливи ,други няма хъс да прави милиони няма ги изоставяме нали ?важното е разбирателството и приятелството в една двойка в добро и лошо да си помага другото е между другото с повече медитация .

    Коментиран от #15

  • 15 Пич

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    Здравейте ! Съгласен съм с вас. Пияниците и комарджиите никога не се променят , и никога няма да спрат. Наркоманите също. Най добре да се бяга овреме от такива. Има и жени пияници , комарджийски , и наркомани. Мъжете също трябва да бягат веднага. По дребни недостатъци се прощават , защото няма хора без недостатъци!

    Коментиран от #16

  • 16 Соваж бейби

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Пич":

    Така е скъпи ми приятелю ,и жените си имат недостъци.За по дребните проблеми търсиш решения по умния в случая аз!Мъжо нали като глава на семейството го оставям да си мисли така,какво прави прибира се и телевизорите са негови кухня ,салон сменя канала по негов избор,ако му се вържа трябва се бием нали?пусна си телефона и си включа слушалките и мир!Само в колата се налагаме с децата ние каквото искаме слушаме.Често го оставям да си мърмори не го чувам ,и чак като се наговори и му мине кризата включвам бавно ,тихо и винаги се получава баланс .А за еднократни вечери които сте писал не е задължително още първата среща дори е тъпо но когато стане ако няма хубав секс няма повторна среща не че мъжа бил кръшкач или жената нещо ,всичко започва от там дори понякога и на игра става сериозно.

    Коментиран от #17

  • 17 Пич

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    Хахаха , и аз съм забелязал , че жените създават ситуациите , но оставят мъжете да се правят на генерали. Засмях се , защото се сетих за няколко индивида които много наперено носят службата , и въобще не се сещат , кой е политическото ръководство. Иначе жените малко ми приличат на децата. Правят пакости , само за да ги забележиш. Но мъжът трябва да е снизходителен , и да не им се сърди. Лесно е да направиш една жена да е радостна. Също като децата искат играчки , и като им купуваш , се радват. Обаче , това не е достатъчно. Трябва да сте добри любовници , добри приятели , добри събеседници , и част от една бойна група. А за еднократния секс , най опасно е , когато е много хубав. Защото много големи любови са пламвали след идеята за само еднократен секс.

    Коментиран от #19

  • 18 Баба Гица

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Можем да се смеем и да си говорим само, когато жената е сготвила, сервирала, отсервирала, измила чиниите, подредила и почистила всичко, както и платила сметките за ток и вода и т н., напазарувала със своите изкарани пари и само, ако в същия момент няма някой измислен третокласен футбол за гледане или някой хорър или екшън с много убийства, който мъжа е избрал да погледа. Повечето мъже над 50 год. възраст имат чар на умрялла риба. И за другата работа не стават. Много по приятно е да седнеш неангажиращо с приятели да си говориш, отколкото да слушаш една и съща изтъркана плоча как за нищо не ставаш, а той великия диванен експерт знае всичко.

    Коментиран от #26, #35

  • 19 Соваж бейби

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Пич":

    Така е,другата истина според мен както казах съм спец психолог без диплома.Всички изневеряват в мислите си ,дори да няма някой на близо колега ,комшия,пича който носи доставките от онлайн магазин така нещо флирт ...абе все нещо симпатично се намира ...някой актриса ,артист избор голям мислите и фантазията на човек никой не може да контролира...харесваш си някого те очите ни са ни затова .Важното е да не си запалиш чергата вече с брак и деца няма смисъл да се прави скрито нищо не остава дори и жените или мъж за енократна употреба все някой е видял нещо или си споделил или се задълбочи историята майко мила . Човек при читаво съжителство да се разведе че срещнал отново страст в друго лице е най големия простак/чка след време тази страст отминава а новата/я може да са в пъти по досадни ,лоши...

    Коментиран от #21

  • 20 УЖАСТ

    4 4 Отговор
    Форумът пак се напълни с досадни баби.
  • 21 Пич

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "Соваж бейби":

    Ще ви кажа един шопски хумор. Вуте и Пена се оженили , и още първият ден след сватбата , Вуте казал - Пено , дай да вземем едно важно решение , за бъдещият семеен живот ! Какво бе , попитала Пена? Да решим , да не се дебнеме! А защо - поинтересувала се жената . Защото , ако вземем да се дебнеме , ще вземем да се хванеме ! Мъдри са шопите. Колкото по дълъг е семейният живот , или една връзка , толкова повече рисковете нарастват. Както казахте , човек изневерява дори в мислите си . Понякога и в сънищата си. Единственото което може да се направи , независимо дали си мъж или жена , е да се стараеш всеки път да даваш на партньора си страхотен секс. Това е най първата причина , за завой настрани. После са останалите. Не напразно , най много се разделят хората около петдесет , защото тогава единият спира да може , или иска ,а другият още може и иска.

    Коментиран от #22, #24, #31

  • 22 Соваж бейби

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    То след 50 се години любов да търсиш ,малко смешна работа.Дядо с млада жена на години с дъщеря му мъжката модерна мода днес или пък баба грозна работа и бреме за по младото било то заради пари или друг интерес .Двама старци които вече не могат да имат общи деца неее знам ?но е скучно няма да има тази връзка с моментите бременност,деца ...цялата емоция .Пак се връщаме на мойта даже и по лошо например Ален Делон и азиатката ; ))))).Или още не сте намерил истинската любов или ви е страх като в една много любима песн човека казва- Бих останал сам в мъглата
    ако знаех как да те обичам по-добре .Или с по голямо либидо това е друга тема но все пак годините не прощават,или имаш проблеми,тежък ден често човек не е готов и не мисли само за секс

    Коментиран от #25

  • 23 Българин

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Много лъжеш ромке
  • 24 Българин

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    Соваж Бейби е лъжкиня не и Вярвай
  • 25 Пич

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Соваж бейби":

    Ами , любов едва ли търсят , тя сигурно си заминава на тези години. Но , може и да намерят , знае ли човек! По скоро търсят щастието. Вече децата са пораснали , изнесли са се от къщи , и двамата изведнъж остават сами. И ако вече няма за какво да си говорят , ето ги самотни. Преди това , децата са ги вадели от монотонността , и са разнообразявали разговорите , та не се е забелязвало. А ако и секса забоксува на единият , другият ще потърси нещо ново. Ако и двамата станат асексуални , е по вероятно да си запазят семейство. Но и усещат , че сега или никога , защото хубавото време остава все по малко. Наблюдавам тези процеси в обкръжението си , още когато започнат да наближават 40 ! Е , време е вече да ви оставя да си починете , за да не сте уморена в утрешния ден! Разговора ни , отново беше удоволствие. Бъдете здрава и щастлива !
  • 26 Aнние

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Баба Гица":

    Сложих ти плюс , прав си , но си попаднал на жената -котва, тя чака на твоите пари за да съществува ,така че пито - платено.Взаимно се използвате.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Идън

    3 0 Отговор
    Първото нещо е да включите всичките си сетива- обоняние- зрение- слух- допир. Второто нещо е да анализирате не ефектите върху вас- а мотивацията му. Често пъти някои думи и жестове са само за да изпитат вашата податливост и нищо друго.Истинският обича мълчаливо и знае какво да прави.- кога и къде.Ръката на дамата не се целува- кавалерът само я доближава до устните си и то ако тя е без ръкавица.:)

    Коментиран от #30

  • 30 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Идън":

    мотивацията му е ясна, и слепият ще я види. Добре е да се отдалечите временно от него и да го погледнете и от обратната му страна/като монета. По възможност му създайте някаква дребна, но показателна житейска ситуация, свързана по вече със някаква практика, от колкото философията му и определени заучени фрази на ловец не лъснат пред вас. Разчитайте на опита си, да не се окаже питон с усмивка на херувим..

    Коментиран от #32

  • 31 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    Пич, стига с тоя секс... а и старанието го убива ако не ти идва отвътре. Връзката между двама няма бъдеще ако се гради само на ниво секс и няма духовно- емоционално и най- важното интелектуално ниво.Той е СВЕЩЕНО ТАЙНСТВО .Полигамията е характерна за приматите.Те имат бавно развитие и нямат чувства.

    Коментиран от #33

  • 32 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "един от стадото":

    Има и друг начин- да го вкараш в собствения му капан - това беше при мен истински случай. Лошото е, че той наистина се влюби... или си е бил още като ученик.. и завиждаше на приятеля си...Не знам.
  • 33 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Идън":

    Точно това исках да докажа на моя приятел иначе много умен и забавна личност ,удоволствие да се спори и говори с него.Този проблем е при всяко момче мислят с другата си глава ,някой са така цял живот !Не съзнава че в живота истинският приятел ти е жената и децата само те ще ти разбере мъката,радост за хубаво семвйство говоря.А хората на вън са чужди ,живота не е само 4 мин.удоволствие дори и разните стойки и тънкости не са от значение защото в началото когато има страст и хората се влюбват не го правиш по учебник или рецепта звучи много страшно все едно с робот ,то му идва от вътре на човек две души когато се намерят се усеща. Има и такива жени нарича се полиандрия такъв тип човеци е на друга планета няма лечение не съвместимост с тип човек който иска и здраво семейство.

    Коментиран от #34

  • 34 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Соваж бейби":

    Понякога хората захвърлят нещо добро за нещо по- добро. Но по- късно разбират , че доброто всъщност е било достатъчно добро, а по- доброто въобще не се е появило...
  • 35 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Баба Гица":

    Едно време, га бяхте млади и убави, се давахте на такива 3вине да ви е.... , а свестните момчета наричахте 3ахлюпени и ги подминавахте. Сега ми ревеш.