Отидете към основна версия

15 036 7

Нестандартната Мари-Пиер

  • мари пер сент жан-
  • модел

Красавицата е свободолюбива и независима

Мари-Пиер Сен Жан. Как ви звучи? Всъщност, това е името на красив фото модел от Монреал, Канада.

Името на красавицата може и да е претенциозно, но самата тя е истински пожар и може да се каже, че изобщо не се вписва в представата, която току-що изградихте в съзнанието си за нея.

Мари-Пиер е страстен фен на хокея и не пропуска мачове. Музикалните й предпочитания са екстремни - тази хубавица си пада по тежката музика - хеви метъл, блек метъл, индъстриъл, а любимият й изпълнител е Мерилин Менсън.

Красавицата е свободолюбива и поради тази причина е решила да работи като модел на свободна практика. Явно фактът, че не е вписана в регистрите на някоя модна агенция не й пречи, защото за последните 5 години това момиче е направило хиляди фотосесии в Канада и САЩ. Самата тя описва професията си като „сбъдната мечта“.

Тя се определя като успяла бизнес дама, тъй като сама преглежда и подписва договорите си с фотографи и списания и договаря участията си.

Ако искате да я впечатлите, изведете я на хокеен мач, похапнете нездравословна храна, а после седнете пред телевизора, за да поиграете на видео игри.

Мари-Пиер Сент Жан не е типичният модел, нали?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини