Last news in Fakti

3 Декември, 2013 06:25 15 034 7

Нестандартната Мари-Пиер

  • мари пер сент жан-
  • модел

Красавицата е свободолюбива и независима

Мари-Пиер Сен Жан. Как ви звучи? Всъщност, това е името на красив фото модел от Монреал, Канада.

Името на красавицата може и да е претенциозно, но самата тя е истински пожар и може да се каже, че изобщо не се вписва в представата, която току-що изградихте в съзнанието си за нея.

Мари-Пиер е страстен фен на хокея и не пропуска мачове. Музикалните й предпочитания са екстремни - тази хубавица си пада по тежката музика - хеви метъл, блек метъл, индъстриъл, а любимият й изпълнител е Мерилин Менсън.

Красавицата е свободолюбива и поради тази причина е решила да работи като модел на свободна практика. Явно фактът, че не е вписана в регистрите на някоя модна агенция не й пречи, защото за последните 5 години това момиче е направило хиляди фотосесии в Канада и САЩ. Самата тя описва професията си като „сбъдната мечта“.

Тя се определя като успяла бизнес дама, тъй като сама преглежда и подписва договорите си с фотографи и списания и договаря участията си.

Ако искате да я впечатлите, изведете я на хокеен мач, похапнете нездравословна храна, а после седнете пред телевизора, за да поиграете на видео игри.

Мари-Пиер Сент Жан не е типичният модел, нали?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Petar Petrov

    5 1 Отговор
    ku4e

    Коментиран от #2

  • 2 Mercedes-Benz

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Petar Petrov":

    Ама точно куче си е, в устата е като върколака от Ван Хелзинг, а ако легне до мене може да й ползвам пъпа да си тръскам пурата!
  • 3 The Bear

    4 1 Отговор
    Перфектно тяло, ама лицето не бива! Ама хич! Ако си я представите в малко по-тъмен цвят, доста силно ще ви заприлича на някоя "жина" от голямото все още малцинство в България!
  • 4 Ники Николов

    3 1 Отговор
    на Пенка от б.брадър
  • 5 LEXUS

    4 1 Отговор
    Ще я разкъсам като варена кокошка
  • 6 PROFESIONALISTA

    2 1 Отговор
    Снимките са от много различно време една спрямо друга. А каката е със съмнително големи джуки с неизвестно какъв пълнеж, с твърде издадена напред зъбна структура със също така съмнителна естественост, твърде неопитна и нестабилна стойка, плах повърхностен поглед... Все неща, които биха могли да бъдат благоприятстващи избора на някоя ездитна кобила, но не и на жена приятна за окото, камо ли за нещо друго.
  • 7 Зайо Байо

    0 1 Отговор