Отидете към основна версия

3 127 20

Алекс Богданска разпродава стари спомени и колата си

  • алекс богданска-
  • америка-
  • кола

Стяга куфарите си за Америка

"През новата година дойде време да се разделя с нещо любимо, защото си обещах да се науча да "пускам“ по-лесно нещата от живота си“, обяви моделката в социалните мрежи.

Следващите думи в поста ѝ направо си подсказват, че е напът да направи кардинални промени в живота си: "Продавам си червената спортна кола и искам да отиде при хубав човек, затова го споделям първо с вас“.



Богданска не забрави да подчертае, че червеното возило, което ѝ е подарък от бившата ѝ половинка Даниел Петканов, често ѝ е служило за "декор“ по време на фотосесиите ѝ.

Дали това е нова връзка и нов брак и то зад Океана? Предстои да видим, въпреки че пак от публикациите ѝ в Instagram става ясно, че стяга куфарите си за Америка, като преди това е ошетала магазините в сватбарския Асеновград.

Голямото пътуване ще се състои след около две седмици: "Заминавам за Щатите! Никога не съм ходила и ще ми бъде любопитно какво ще ми поднесе Америка“.

Алекс продължава с излиянията си, от които става ясно, че е напазарувала от бутик в Асеновград, откъдето девойките най-често купуват сватбените си рокли.

Щастлива и доволна от резултата, популярната инфлуенсърка споделя: "Избрах подходящ тоалет, който да разходя там. Той няма да е единственият обаче. Отивам подготвена!“

Явно Алекс зачерква постепенно миналото си на родна земя и се готви за нещо ново. Какво е то, предстои да видим, пише "Телеграф".

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.

Свързани новини