Отидете към основна версия

2 446 17

Жена откри, че е братовчедка на съпруга си, след като забременя от него

  • марсела хил-
  • съпруг-
  • братовчеди-
  • забременя

Хил и съпругът й били четвърти братовчеди един на друг

Снимкa: Shutterstock

Американската потребителка в TikTok Марсела Хил случайно открила, че се е омъжила за роднина, съобщава LadBible, цитиран от blitz.bg.

Хил научила за родството със съпруга си едва след 12 години брак. По време на бременността си тя решава да проучи произхода си, за да избере име за нероденото си дете от някой от своите предци.

Когато жената казала на мъжа си имената на своите баба и дядо, той неочаквано отговорил: „Нашите баби и дядовци явно имат едни и същи имена.

При по-голямо задълбочаване Хил разбрала, че дядо ѝ е братовчед на баба му. „Тогава съпругът ми се обади на баба си, аз се обадих на дядо си и ги попитахме дали се познават“, казва тя. - Е, оказа се, че, се познават! Дори са живели заедно като деца."

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Роднинската връзка се оказала доста далечна: Хил и съпругът ѝ били четвърти братовчеди един на друг. Те реагирали на това откритие с хумор и дори открили някои положителни аспекти в него: сега те могат да ходят заедно на срещи на роднини. Когато се ражда дъщеря им, тя е кръстена на своята пра-пра-баба Мери Джейн Долар.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.

Свързани новини