Отидете към основна версия

5 201 27

Дарина Радева се изнесе от резиденция "Бояна"

  • дъщеря-
  • президент-
  • румен радев-
  • дарина радева-
  • резиденция бояна

Дъщерята на президента се е настанила в обикновен апартамент, както повечето ѝ колеги в НАТФИЗ

Макар че баща ѝ е действащият президент Румен Радев, Дарина Радева се опитва всячески да не афишира това, защото не искала да я приемат като „момичето на татко“, което постига всичко благодарение на връзките му. Същевременно това нямало как да се случи, докато живеела под един покрив с него в резиденция „Бояна“.

Човек от артистичните среди твърди, че президентската щерка Дарина Радева вече не живее с него. Студентката по актьорско майсторство в НАТФИЗ се е изнесла под собствен покрив, тъй като ѝ било неудобно от колегите в класа ѝ да живее с баща си в резиденция „Бояна“.

Дарина се притеснявала от служителите на НСО, които редовно я придружавали до Театралната академия и не смеела да покани гости вкъщи, а да вдигне купон било напълно изключено.

Състудентите ѝ също нямали никакво желание да ѝ ходят на гости в резиденцията, минавайки през проверките на НСО, само за да се напият. Предпочитали да го правят на спокойствие по бедните си софийски квартири. Това била и една от причините, поради които четвъртокурсничката в НАТФИЗ преценила, че е крайно време да се еманципира и да заживее под собствен покрив.

Настанила се в обикновен апартамент, както повечето ѝ колеги в академията. Така и не става ясно обаче дали жилището е собственост на семейството ѝ или е под наем, но Дарина вече не се съобразява със служителите на НСО кога влиза и излиза от дома си и кого води там.

В същото време се гмурнала дълбоко в актьорската си работа. В момента с актьорския ѝ клас играят представлението „Дон Жуан се завръща от война“ в учебния театър в НАТФИЗ. Там президентската щерка излиза пред публиката по черен дантелен сутиен и с разкопчан панталон. От публикуваните от нея фотоси в социалните мрежи става ясно, че няма проблем да се показва по бельо, но до момента не го е сваляла пред камери, пише в. "Уикенд".

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.

Свързани новини