Отидете към основна версия

1 182 3

Ким Кардашиян се оплака от болезнен псориазис (СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • псориазис-
  • автоимунно заболяване

Реалити звездата се пошегува, че има псориазис във формата на сърце за Свети Валентин

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ким Кардашиян разкри пред своите 364 милиона последователи в Instagram, че в момента се бори с наистина "болезнен" обострен псориазис.

„Колко луд е псориазисът ми в момента, хора“, каза тя във видео, докато показваше голямо червено петно на прасеца си. „Не знам какво се случва, но трябва да разбера… това е лудост.“

43-годишната Кардашиян отбеляза, че „не е сигурна“ какво е предизвикало обострянето, тъй като не е променяла диетата си наскоро.

„Опитах всичко“, написа тя. "Псориазисът е гаден."

В отделно видео, публикувано на Story в Instagram, Кардашиян обясни, че обривът расте.

Кардашиян говори открито за псориазиса си от години.

Риалити звезда се опитваше да облекчи симптомите си с помощта на хомеопатични лекарства и от време на време инжекции с кортизон, а наскоро разкри друг метод, който помага да се пребори със заболяването.

След като се сблъска с негативна реакция за това, че разполага със солариум в офиса си по-рано този месец, Ким се обърна към X , за да обясни, че устройството „наистина помага“ при нейното автоимунно заболяване.

Имам псориазис и солариумът наистина помага. Но не го използвам твърде често“, написа тя в отговор на статията на Allure, озаглавена „Ким Кардашиян, не се опитвай да нормализираш солариумите“.

Заедно със солариума си, Кардашиян има и легло с червена светлина, за да третира кожата си.

Източник: pagesix.com

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини