Отидете към основна версия

1 384 6

Връзката на Тейлър Суифт и Травис Келси е в центъра на нова теория на конспирацията

  • тейлър суифт-
  • травис келси-
  • връзка-
  • теория на конспирацията-
  • джо байдън

Двойката вече месеци наред предизвиква медийно вълнение

Снимки: ЕРА/БГНЕС

Музикалната икона Тейлър Суифт отново е в центъра на конспиративна теория, но този път заедно с приятеля си - звезда на американския футбол, и с президента на САЩ Джо Байдън, предаде АФП.

Двойката Тейлър Суифт - Травис Келси вече месеци наред предизвиква медийно вълнение. Тя, богатата попзвезда, която пълни стадиони, подобрява рекорди и общува с холивудски звезди, но през цялото време поддържа имидж на обикновена жена; той, известен състезател по американски футбол от отбора "Канзас Сити Чийфс" ... и "добро момче".

Техният романс е толкова съвършен, че може да послужи за сюжет на романтична комедия, отбелязва АФП, цитирана от БТА.

Това обаче е прекалено хубаво, за да е истина, мърморят десни коментатори и хора, които започнаха да разпространяват масово теория на конспирацията, надминаваща по изобретателност многобройните предишни слухове.

Тейлър Суифт, хвалена от милиони фенове в САЩ и по света, от няколко години предизвиква недоволство, дори омраза сред привърженици на дясното, отбелязва АФП.

Тя дълго време пазеше в тайна политическите си пристрастия, но през 2018 г. спонсорира двама демократи от щата Тенеси.

През 2020 г. певицата официално обяви подкрепа за Джо Байдън срещу Доналд Тръмп, обвинявайки републиканеца, че е "раздухал пламъците на белия супремасизъм и расизъм през целия (си) мандат".

Въпреки че е трудно да се оцени точното въздействие на тази подкрепа, Суифт е много популярна сред младите жени с право на глас. А и може да мобилизира част от младите хора, като ги насърчава да се регистрират за участие в изборите.

През септември Тейлър Суифт публикува съобщение в Инстаграм, в което прикани своите над 270 милиона последователи да посетят платформата Vote.org, за да се регистрират за вот. Тогава организацията отчете над 35 000 нови регистрации в този ден, което е 23% скок спрямо същия ден година по-рано.

В миналото изпълнителката води кампании за правата на ЛГБТ+ общността и се противопостави на решението на Върховния съд на САЩ за премахване на конституционната гаранция за правото на аборт.

Оттук може би тръгват слухове и конспиративни теории за Суифт, като например тези, които твърдят, че певицата е пионка на Пентагона или че по време на концертите си прави черна магия.

Този уикенд в социалната мрежа "Екс" бяха публикувани фалшиви порнографски снимки с участието на младата жена, което временно блокира търсенето на "Тейлър Суифт" в мрежата, припомня АФП.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.

Свързани новини