Отидете към основна версия

1 416 6

Кортни Кокс твърди, че Матю Пери продължава да я "посещава" и след смъртта му

  • кортни кокс-
  • матю пери-
  • приятели

Актрисата се изказа сантиментално за покойния си колега

Снимка: Shutterstock

Кортни Кокс се изказа сантиментално за покойния си колега Матю Пери, докато отбелязваше 20-годишнината от финала на "Приятели".

Много съм благодарна, че имах възможността да работя с него в продължение на толкова много години. Той ме посещава често, ако вярваме в това”, заяви 59-годишната актриса в интервю за “CBS Sunday Morning”.

Кокс, която в продължение на 10 сезона изпълняваше ролята на Моника Гелар заедно с Чандлър Бинг от сериала "Приятели", доразви темата, когато я попитаха за нейната духовност.

“Разговарям с майка ми, баща ми, Матю. Чувствам, че има много хора, които, според мен, ни напътстват,” обясни тя.

Усещам — усещам, че Матю е наоколо със сигурност.”

По-късно Кокс отдаде почит на Пери в Инстаграм, когато публикува клип от една от многото им съвместни сцени в сериала “Приятели.”

“Толкова съм благодарна за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден,” написа актрисата. “Когато работиш с някого толкова близо, колкото аз работих с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да споделя.”

И добави: “В тази сцена, преди да започнем да снимаме, той ми прошепна забавна реплика, която да кажа. Той често правеше такива неща. Беше забавен и мил.”

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини