20 Май, 2024 18:13 1 378 6

Кортни Кокс твърди, че Матю Пери продължава да я "посещава" и след смъртта му

  • кортни кокс-
  • матю пери-
  • приятели

Актрисата се изказа сантиментално за покойния си колега

Кортни Кокс твърди, че Матю Пери продължава да я "посещава" и след смъртта му - 1
Снимка: Shutterstock

Кортни Кокс се изказа сантиментално за покойния си колега Матю Пери, докато отбелязваше 20-годишнината от финала на "Приятели".

Много съм благодарна, че имах възможността да работя с него в продължение на толкова много години. Той ме посещава често, ако вярваме в това”, заяви 59-годишната актриса в интервю за “CBS Sunday Morning”.

Кокс, която в продължение на 10 сезона изпълняваше ролята на Моника Гелар заедно с Чандлър Бинг от сериала "Приятели", доразви темата, когато я попитаха за нейната духовност.

“Разговарям с майка ми, баща ми, Матю. Чувствам, че има много хора, които, според мен, ни напътстват,” обясни тя.

Усещам — усещам, че Матю е наоколо със сигурност.”

Пери беше обявен за мъртъв на 28 октомври 2023 г., на 54-годишна възраст, след като е намерен в безпомощно състояние в джакузи в дома си в Калифорния.

През декември Службата на съдебните лекари на окръг Лос Анджелис определи, че актьорът е починал от “острите ефекти на кетамин”. При аутопсията като причини за смъртта му са посочени също удавяне, коронарна болест и опиоидът бупренорфин.

Дни след трагичната му смърт актьорският състав на “Приятели”, включително Кокс, Дженифър Анистън, Дейвид Швимер, Мат Леблан и Лиса Кудроу, споделиха изявление, в което изразяват скръбта си от новината.

Всички ние сме толкова съкрушени от загубата на Матю. Ние бяхме нещо повече от съквартиранти. Ние сме семейство,” написаха те.

С времето ще кажем повече, когато и както можем,”добавиха те. “Засега мислите и любовта ни са със семейството на Мати, приятелите му и всички, които го обичаха по света.”

По-късно Кокс отдаде почит на Пери в Инстаграм, когато публикува клип от една от многото им съвместни сцени в сериала “Приятели.”

“Толкова съм благодарна за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден,” написа актрисата. “Когато работиш с някого толкова близо, колкото аз работих с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да споделя.”

И добави: “В тази сцена, преди да започнем да снимаме, той ми прошепна забавна реплика, която да кажа. Той често правеше такива неща. Беше забавен и мил.”


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    8 6 Отговор
    Кортни Кокс твърди, че Матю Пери продължава да я "посещава" и след смъртта му.

    Какви ли чудеса не правят препаратите от Колумбия !!
  • 2 Бриджит Макрон

    5 4 Отговор
    Коя е тая ?
    Кой е този посетител?

    Коментиран от #3

  • 3 Тая ти е набор

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бриджит Макрон":

    и приятел на "мъжът" с когото си бъркате по......
  • 4 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    3 3 Отговор
    Ку-ку, ку-ку, ку-ку...
  • 5 Име

    4 0 Отговор
    Човек е жив докато го обичат!
  • 6 Анонимен

    0 0 Отговор
    Приятни сънища!