Отидете към основна версия

1 226 10

Фен съди Мадона заради "порнография без предупреждение" по време на концертите ѝ

  • мадона-
  • съд-
  • жалба-
  • порнография-
  • концерти

65-годишната певица е обвинена в лекомислено неуважение към феновете

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мадона е съдена от фен, който твърди, че е бил "измамен" от нейното световно турне Celebration.

Според съдебни документи, получени от PEOPLE, Джъстен Липелс е подал колективен иск срещу 65-годишната певица в Калифорния в четвъртък, 30 май, в който твърди, че Кралицата на попа и нейният промоутър Live Nation “подлъгали посетителите на концерти да си купят “скъпи билети” за концертите от турнето ѝ Celebration Tour, проведени през февруари и март, които “умишлено и измамно” са скрили информация в маркетинга си.

В съдебната жалба ищецът твърди, че Мадона и Live Nation не са информирали купувачите на билети, че планираните концерти на певицата в четири калифорнийски зали няма да започнат навреме “както е обещано, ”вместо това ще трябва да чакат до след 22:00 часа, за да започнат концертите."

През януари Мадона беше съдена от двама фенове, които я обвиниха, че е започнала късно поредния си концерт от турнето Celebration Tour в Brooklyn's Barclays Center, твърдейки “фалшива реклама” за това, че планираният за 20:30 ч. концерт е започнал в 22:30 ч. Live Nation също беше посочена в иска.

Три месеца след подаването на исковата молба юридическият екип на Мадона подава молба за отхвърляне на исковете като твърди, че обвиненията им не са основателни.

"Никъде ответниците не са рекламирали, че Мадона ще излезе на сцената в 20.30 ч., а никой разумен посетител на концерт — и със сигурност никой фен на Мадона — не би очаквал главната изпълнителка на голям концерт да излезе на сцената във времето, посочено в билета за събитието”, заявиха тогава адвокатите на звездата.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини