Отидете към основна версия

2 253 10

Наливаме газираните напитки погрешно: прост трик предотвратява образуването на пяна (ВИДЕО)

  • газирани напитки-
  • газиранa напиткa-
  • наливане-
  • пяна

Този нестандартен трик пречи на разпенването на газираните напитки

Снимка: Shutterstock

Няма нищо по-добро от газирана напитка, която да утоли жаждата ви в летния ден. Студени, вкусни и ароматни, те помагат да се освежите, когато се чувствате уморени, горещо е и имате нужда от сладко. Оказва се, че може би през целия си живот сме ги наливали погрешно.

Една съобразителна жена в TikTok разкри, че всички ние правим нещо погрешно с бутилките си, тъй като има начин да наливаме напитките в чаши правилно, за да не се разпенват.

В клипа се вижда как Тейлър Уотсън, известна като taylormakesvideos, налива бутилка Кока Кола в чаша, но го прави с помощта на хитър трик. Тя започва, като поставя чаша върху отворената бутилка и я обръща с главата надолу.

След това Тейлър оставя Колата да започне да се освобождава от бутилката за малко, преди да я вдигне постепенно, докато чашата се напълни. Невероятно, но това позволява да се напълни цялата чаша, а и накрая не се получава голяма пяна.

@taylormakesvideos I’ve been doing this wrong my whole life! 🤯 #lifehack #learnontiktok #todayyearsold ♬ original sound - Taylor Watson

След като Тейлър сподели видеото, то получи хиляди гледания, а стотици хора оставиха коментари. Хората признаха, че правят същото, но посъветваха останалите да почистят бутилката, преди да я изпробват.

Един човек каза: "Това всъщност е доста умно." Друг написа: "Това е и правилният начин за наливане на Гинес."

Трети отговори: "Направих това на парти. Хората бяха изумени. Знам това още от дете."

Въпреки че няколко души признаха, че са виждали този трик и преди, някои отбелязаха, че има и други начини, по които можете да наливате напитки ефективно.

Един от тях каза: "Аз просто накланям чашата и наливам." Друг също се включи с: "Винаги наливам отстрани. Може би защото съм свикнал да наливам бира по този начин."

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини