Last news in Fakti

16 Януари, 2023 09:34 2 981 5

Мъж спря алкохола и газираното и свали 69 кг

  • водопроводчик-
  • килограми-
  • алкохол-
  • газирани напитки-
  • диета-
  • тейлър робъртсън

27-годишният мъж сподели, че всеки ден употребявал алкохол и изпивал 12 кутии от любимата си газирана напитка, за да се отърве от махмурлука

Мъж спря алкохола и газираното и свали 69 кг - 1

Водопроводчикът от Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина, САЩ, Тейлър Робъртсън се отказа от газираните напитки и сподели своя опит, пише Daily Star.

27-годишният мъж сподели, че всеки ден употребявал алкохол и изпивал 12 кутии от любимата си газирана напитка, за да се отърве от махмурлука. В същото време водопроводчикът се хранел на обяд и вечеря в ресторанти за бързо хранене. Така Робъртсън достигнал тегло от 146 килограма, което довело до чести прекъсвания на дишането по време на сън. Той се уплашил, че ще умре от липса на кислород през нощта и че годеницата му може да се раздели с него, защото под въздействието на алкохолна той се срещал с други момичета в барове.

Робъртсън решил да промени живота си. Според американеца той е свалил 69 килограма за девет месеца, отказвайки се от алкохола и газираните напитки.

„Започнах да ям веднъж на ден“, каза той, отбелязвайки, че в началото е ял само китайска храна. След известно време той осъзнал, че това не е много полезно за тялото, и започна да готви ястия у дома - например пиле с ориз.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оФчара

    6 1 Отговор
    Aко яде само филе от МИСИРКИ,ше стане бамбук.
  • 2 хараре

    3 0 Отговор
    Бравосъ на него!
  • 3 Ром Бакарди

    7 0 Отговор
    Аз сам висок и смугал тарикат-тежа идно 118 кила! Маам пражолити, бахур и джомерки, бял ляб и кот скивам вав хладилника. Убачи...викам си: тъй ни става, тумбака ми замязал на ромски тъпан,я да спра тез вкусутии и да мина на зърнена диета! Демек: кот зърна-виднага да го изяждам!
  • 4 123456

    2 4 Отговор
    Това просто не е вярно . Алкохол не пия от 7 години , свалил съл 2-3 килограма трайно , така че алкохола не влияе . Газираните са друга работа , ако се спрат , може и да се свалят килограми , защото са пълни със захар , но при мен не действа .
  • 5 Варненския

    2 0 Отговор
    Пия бира всеки ден, и алкохол 1-2пъти седмично. Ям какво си искам и съм си едни и същи 70 килограма. Трябва да има движение.