Отидете към основна версия

7 455 26

Порно модел с две вагини пази едната за гаджетата си

  • порно модел-
  • вагини-
  • евелин милър

"Ако едната вагина се нуждаеше от почивка, другата можеше да се използва“, каза Милър

Снимкa: Shutterstock

Порномодел от Австралия, родена с две вагини, разказа за отношението на любовниците си към нейната особеност пред Perth Now.

Евелин Милър дълго време не знаела, че има два комплекта гениталии. В младостта си тя често изпитвала болка по време на секс, а партньорите ѝ казват, че е „все едно да се удариш в стена“ отвътре. Едва по-късно лекарите я диагностицираха с двойна матка.

Жената твърди, че е спала с 500 партньора през живота си и никой от тях не е забелязал нейната особеност. Единственият, който обърнал внимание на това, бил мъж, който работел като гинеколог.

В същото време австралийката твърди, че удвояването на матката много ѝ помага в работата. „Много е удобно. Някои момчета бяха по-подходящи от едната страна. И ако едната вагина се нуждаеше от почивка, другата можеше да се използва“, каза Милър.

Освен това, когато имала приятел, тя пазела едната вагина изключително за секс с него, а втората на общо основание. „Наличието на две вагини помогна тези две части от живота да бъдат разделени. Иначе всичко ще се обърка, а раздялата е много тежка за мен“, каза моделът.

Милър отбеляза, че посещенията при гинеколози ѝ причиняват известно неудобство, тъй като всички процедури трябва да се извършват два пъти. Въпреки факта, че жените с двойна матка често изпитват проблеми със зачеването, Милър няма проблеми с това и става майка на три деца.

Поради наличието на две матки, тя може да забременее два пъти в различно време, а разликата между ражданията на деца може да бъде до три седмици. „След като лекарите установиха, че мога да забременея, ме посъветваха да правя секс само с едната от двете. Залепете втората с тиксо или пъхнете чорап там“, пошегува се Милър.

Моделът каза още, че заболяването ѝ е много рядко, така че лекарите обикновено ѝ задават много въпроси за него. „В крайна сметка съм благодарна за всичко, което ми дава“, завърши жената.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.

Свързани новини