Отидете към основна версия

5 558 11

Вече се знае кой е победителят в "Игри на волята"

  • победител-
  • игри на волята

Той вече е получил своя чек като награда

Победителят в "Игри на волята", сезон 6, вече е ясен! Снимките на шоуто са приключили преди няколко дни, пише Шампионът вече е получил своя чек като награда, но кой е той продукцията опитва да запази в тайна до края на излъчването на формата, което ще е през зимата.

Иначе най-гледаното риалити у нас тръгва през септември. Финалът му е планиран за началото на декември. За първи път откакто форматът се излъчва, снимките му не са на познатите ни плажове край Царево. През тази година екипът сменя локацията и от Южното се мести на Северното Черноморие. Снимките на предаването са правени в района на Дуранкулак. Това не е единствената новост.

За първи път състезателите, които се борят за голямата награда, са 40. Те са разделени в общо 5 племена - жълти, зелени, сини, червени и бели. Като всеки един отбор си има име. Също така за поредна година в каста попадат популярни личности.

@novinite_nova Очаквайте "Игри на волята" 6 от септември по NOVA. #игринаволята #игри #състезание #телевизия #предаване #българия ♬ original sound - Новините на NOVA

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.

Свързани новини