18 Август, 2024 11:54 5 543 11

Вече се знае кой е победителят в "Игри на волята"

  • победител-
  • игри на волята

Той вече е получил своя чек като награда

Победителят в "Игри на волята", сезон 6, вече е ясен! Снимките на шоуто са приключили преди няколко дни, пише Шампионът вече е получил своя чек като награда, но кой е той продукцията опитва да запази в тайна до края на излъчването на формата, което ще е през зимата.

Иначе най-гледаното риалити у нас тръгва през септември. Финалът му е планиран за началото на декември. За първи път откакто форматът се излъчва, снимките му не са на познатите ни плажове край Царево. През тази година екипът сменя локацията и от Южното се мести на Северното Черноморие. Снимките на предаването са правени в района на Дуранкулак. Това не е единствената новост.

За първи път състезателите, които се борят за голямата награда, са 40. Те са разделени в общо 5 племена - жълти, зелени, сини, червени и бели. Като всеки един отбор си има име. Също така за поредна година в каста попадат популярни личности.

@novinite_nova Очаквайте "Игри на волята" 6 от септември по NOVA. #игринаволята #игри #състезание #телевизия #предаване #българия ♬ original sound - Новините на NOVA


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    12 5 Отговор
    Победител в сорос и демагогията и реклсмираната либерастия с подобни предавания
  • 2 цар Бибитко и крал Шиши

    14 4 Отговор
    Раним народеца с леб и зрелища, да е доволен
  • 3 само да кажа

    12 4 Отговор
    БРАВО БРАВО БРАВО!!!!....адмирации много рядък случай на ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТИКА!!!разкривайте предварително на така наречените "независими журналисти" от тв медиите НТВ и БТВ покажете има наДраните гащи!!!...покажете ти им тв бозите с които всекидневно манипулират обществото и само олигофрените и тъпанарите има вярват на тези така наречени "независими" телевизии!!!
  • 4 Тв критик

    20 6 Отговор
    Победител е този който не гледа това .

    Коментиран от #10

  • 5 Новичок

    5 1 Отговор
    "Пише Шампионът" КОЙ???
  • 6 СТИГА БЕ

    13 3 Отговор
    НО ГО ЗНАЕМ това нагласено състезание... и какво му е реалитито тогава
    Даже и бабите пред блока не го коментират
  • 7 бляк

    14 2 Отговор
    Писна ми от тия "фабрки" на"звезди" и "випове" и всякакви комплексари, които търсят евтина слава!
  • 8 Хейт

    10 3 Отговор
    Направо да дават първата и последна , битка за да не се мъчат зрителите . Щом се знае кой е издържал игрите на глада опа на волята .
  • 9 Пешо

    5 2 Отговор
    Нова удариха по тъпота дъното. Мислих че няма повече накъде, но явно има. Тъпомера удря 160 при 100 възможни. Телевизията клонинг БТВ пуща същото предаване в друго заглавие. Общото е че се харчат едни пари , взети кой знае откъде и то в големи количества. Изводът е един тотално пране на пари , без значение смисъла и рейтинга.
  • 10 Дядо Благо

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тв критик":

    Ами люпи семки и плюй по калдъръма. Оглеждай бабите, минаващи пред хоримака и псуй живота! Скоро ще ти прекараме ток, а... вода.... някой друг път.
  • 11 Тото 1 и Тото 2

    2 0 Отговор
    А победителите не са ли всъщност ДВАМА ?
    Техните прякори са Тулупа-Мутра и Шишо-Шопара !
    От години насам те безчинстват авторитарно , бясно и безнаказано ! И никой не им търси сметка и отговорност ! А би трябвало !