Отидете към основна версия

2 997 6

Принц Уилям и Кейт Мидълтън показаха СНИМКИ от лятната си почивка

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • лятна почивка-
  • бахамите

Принцът и принцесата на Уелс пуснаха видеоклип, в който се гмуркат с шнорхел

Снимкa: Shutterstock
Лятото е в разгара си, а когато температурите се покачват, дори кралските особи не могат да не се разхладят в морето, но те рядко споделят свои снимки от плажа, с няколко известни изключения.

Принцът и принцесата на Уелс пуснаха видеоклип, в който се гмуркат с шнорхел заедно с носителя на наградата Earthshot за 2021 г. Coral Vita, за да разберат по-добре техния проект за отглеждане и засаждане на корали на Бахамите, пише dariknews.bg.

Принцеса Кейт демонстрира спортните си умения, облечена в плувен костюм от ликра, докато засажда корали.

По време на следването си в университета принц Уилям е бил запален играч на водна топка и често е бил забелязван в чифт черни бански, докато е окуражавал съотборниците си, преди сам да влезе в басейна.

Преди няколко години папараци успяха да уловят принц Уилям и Кейт да се държат за ръце на плажа. Принцът беше с флорално долнище, а Кейт изглеждаше стройна и атлетична в тъмен бикини с халка.


Това лято Кейт, Уилям и децата им се наслаждават на уединението на шотландския дворец Балморал и двореца Норфолк, който е тяхна лятна резиденция, в светлината на диагнозата рак на Мидълтън, която я принуди да намали публичните си изяви.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.

Свързани новини