Отидете към основна версия

1 384 4

"Чистата" диета на Бионсе за безупречна кожа, качествен сън и отлична форма

  • бионсе-
  • певица-
  • диета-
  • веган-
  • форма-
  • турне

Арендби звездата разкри как се грижи за себе си, за да бъде в перфектна форма, докато е на турне

Снимка: Shutterstock

Бионсе поставя здравето си на първо място. Певица разказва за своята рутинна тренировка и диета с "чисто хранене" на фона на натоварения си график след успешното ѝ световно турне Renaissance, по време на което изпълни 56 концерта.

По време на последното си интервю с GQ Бионсе говори за приоритизиране на здравето си и сподели хранителните си навици, които включват добавки и витамини, след като преди това разкри предпочитанията си към веганска диета.

„Опитвах се да се съсредоточа върху здравето си, приемах добавките си и се хранех много чисто. Това лято се отказах от месото, с изключение на пуешкото," каза тя пред изданието.

"Имах забележим блясък на кожата си, без да се налага да се лишавам от въглехидрати. Дори спях по-добре," заяви Бионсе. Тя също така каза, че е намерила баланс, когато става въпрос за чисто хранене. "В миналото прекарвах твърде много време да спазвам различни диети, с погрешното схващане, че грижата за себе си означава да правя упражнения и да бъда прекалено наясно с тялото си."

"Моето здраве, начинът, по който се чувствам, когато се събудя сутрин, моето спокойствие, броят пъти, когато се усмихвам, с какво храня ума си и моето тяло – това са нещата, върху които съм се фокусирала в момента," каза тя.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.

Свързани новини