17 Септември, 2024 12:56 1 280 4

"Чистата" диета на Бионсе за безупречна кожа, качествен сън и отлична форма

  • бионсе-
  • певица-
  • диета-
  • веган-
  • форма-
  • турне

Арендби звездата разкри как се грижи за себе си, за да бъде в перфектна форма, докато е на турне

"Чистата" диета на Бионсе за безупречна кожа, качествен сън и отлична форма - 1
Снимка: Shutterstock

Бионсе поставя здравето си на първо място. Певица разказва за своята рутинна тренировка и диета с "чисто хранене" на фона на натоварения си график след успешното ѝ световно турне Renaissance, по време на което изпълни 56 концерта.

По време на последното си интервю с GQ Бионсе говори за приоритизиране на здравето си и сподели хранителните си навици, които включват добавки и витамини, след като преди това разкри предпочитанията си към веганска диета.

„Опитвах се да се съсредоточа върху здравето си, приемах добавките си и се хранех много чисто. Това лято се отказах от месото, с изключение на пуешкото," каза тя пред изданието.

Освен че се храни чисто, Бионсе също тренира редовно, но планът ѝ за хранене е на първо място. "Опитвам се да събера сили да тренирам, но просто не мога да го направя днес. Може би утре", каза тя за придържането към рутинната си тренировка.

Още през 2015 г. хитовата изпълнителка говори с New York Times за промените, които е изпитала, след като се съсредоточи върху здравословното хранене и се насочи към вегански ястия.

"Първо забелязах малките неща: имах повече енергия... Ползите от растителната диета трябва да се знаят. Трябва да прекарваме повече време в любов към себе си, което означава да се грижим по-добре за себе си с добро хранене и да избираме по-здравословна храна," каза тя по това време.

"Имах забележим блясък на кожата си, без да се налага да се лишавам от въглехидрати. Дори спях по-добре," заяви Бионсе. Тя също така каза, че е намерила баланс, когато става въпрос за чисто хранене. "В миналото прекарвах твърде много време да спазвам различни диети, с погрешното схващане, че грижата за себе си означава да правя упражнения и да бъда прекалено наясно с тялото си."

"Моето здраве, начинът, по който се чувствам, когато се събудя сутрин, моето спокойствие, броят пъти, когато се усмихвам, с какво храня ума си и моето тяло – това са нещата, върху които съм се фокусирала в момента," каза тя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уж не яде

    2 1 Отговор
    Ми тя дебела, бе...
  • 2 Цак цак

    3 1 Отговор
    Главата и е хубава може би защото използва филъри, козметика, фотошоп. Тялото е на дебела лелка, черни рокли и други похвати за да изглежда добре ама не....пак си е дебела.
  • 3 Да ама Не

    4 0 Отговор
    Човек не може да избяга от гена си каквато и диета да прави. За мен си е чиста агитация да спрем месото и да се отдадем на ГМО продукти, ларви и скакалци.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.