Отидете към основна версия

3 618 20

Дъщерята на Наталия Симеонова направи фурор в "Гласът на България" (ВИДЕО)

  • наталия симеонова-
  • денис ризов-
  • дъщеря-
  • гласът на българия-
  • трио фида

Тя участва заедно с триото й за автентичен фолклор "Фида"

Снимка: Instagram

Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов – Вики, явно е наследила страстта към музиката от баща си и вече върви по артистичния път. Въпреки че досега винаги е стояла далеч от медийния интерес, се оказва, че тя притежава изключителен певчески талант, който показа на сцената на „Гласът на България“ като част от триото за автентичен фолклор "Фида".


Техното първо впечатляващо изпълнение на песента „Айде, слушай, слушай“ накара както публиката, така и журито да онемеят.

Трите дами успяха да впечатлят всички треньори, които се обърнаха, желаейки да ги привлекат в своите отбори. В крайна сметка, Виктория и нейните съотборнички попаднаха в отбора на Графа, който използва своя „супер пас“ – инструмент, гарантиращ, че участникът ще продължи в неговия отбор. Това осигури на трио „Фида“ възможността да продължат напред в състезанието до етапа на вокалните двубои.


Никой от треньорите не спести похвалите си към тези талантливи изпълнителки, които успяха да пренесат магията на фолклора в съвременен контекст.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.

Свързани новини