Отидете към основна версия

1 704 9

Психолог обясни как да разобличим мъжката изневяра

  • мъже-
  • мъж-
  • изневяра-
  • психолог-
  • връзка-
  • любовница

Психолог изброи как започва да се държи мъжът, когато изневерява

Снимка: Shutterstock

Мъжката изневяра често се разкрива като загуба на интерес към любимата, предупреди психологът Паулина Золотинская.

В разговор с NEWS.ru специалистът подчерта, че си струва да се обърне внимание, ако партньорът започне да обръща телефона с екрана надолу, изпусне или игнорира обажданията, а също така отиде да говори по телефона в друга стая.

Други признаци са, ако мъжът започне да получава странни SMS-и. Докато говори в друга стая, той започва да говори по-тихо, дори шепнешком. Той спира да се интересува или започва да обръща по-малко внимание на поведението на жената, на външния ѝ вид, започва да избягва съвместното свободно време, обясни психологът.

Д-р Золотинская отбеляза, че мнозина прелюбодейци купуват и втори телефон, който държат изключен у дома, или създават допълнителна страница в социалните мрежи. По думите ѝ „тревожна камбана“ може да е промяна на имиджа или остър интерес към спорта.

Тя добави, че партньорите често ревнуват заради собствените си изневери. Жените трябва да обърнат голямо внимание, ако семейството внезапно започне да изпитва финансови затруднения, казва психологът.

Възможността за откровен разговор с партньора е, разбира се, идеално развитие на сюжета в този случай. Уви, това не винаги е възможно. Няма универсален съвет, подходящ за всички. Някои предприемат подход на изчакване, докато други започват свое "разследване". Основното нещо е да сте подготвени за всякакъв обрат на събитията, заключи Золотинская.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини