Отидете към основна версия

4 599 8

Певицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков омъжиха по-голямата си дъщеря

  • невена цонева-
  • венелин венков-
  • дъщер-
  • сватба

Булката е щерка от предишния брак на музиканта с норвежка

Снимка: burgas24.bg

Певицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков споделиха щастлива новина. Семейството омъжи по-голямата си дъщеря.

Певицата Невена Цонева е мащеха на по-голямото дете на Венелин – Паулина Венкова. Музикантът има дъщеря от предишния си брак с норвежка. Барабанистът я отглежда сам, тъй като майката ѝ ги напуска, когато детето е на три месеца.

Невена и Венелин имат връзка от 2007 г., когато малкото тогава момиченце все още не е тръгнало на училище. На 18 септември 2024 г. семейството присъства на подписването на вече порасналата Паулина. Този момент гордият баща отбеляза със снимка в социалните мрежи. Кадърът е от подписването, на което дъщеря му е в бяла рокля и държи няколко букета с цветя. до нея стои съпругът ѝ.

Младото момиче прекарва по-голямата част от живота си в Холандия, но решава да се завърне и да живее в България заедно с приятеля си.

"Голямото дете се омъжи“ – написа барабанистът в социалните мрежи.

Така музикантът съобщи, че дъщеря му вече и по документи има мъж до себе си. Той публикува снимка в Instagram, с която съобщи, че семейството им се увеличава.

"Обичайте се! Обичам ви“ – допълни Венелин.

Венков и Цонева през пролетта гостуваха в "Преди обед“, където коментираха новото начало в професионалния си и семеен живот. Още там загатнаха, че не се очаква те да бъдат родители на още едно дете, но да станат баба и дядо, е по-вероятно. Може би, двамата са имали предвид дъщеря си, която още тогава е имала сериозни намерения към своя партньор.

"Миналата година като я питах дали ще ставам дядо тя не прояви ентусиазъм. Сега обаче ми вика: тате, идваме си, ще си направим едно хубаво лято, тъй че... готви се“ – призна Венко в ефира на bTV още през пролетта.

Невена и Венелин съобщиха и истинската причина, поради която музикантът напусна "Ку-ку Бенд“ – групата, в която Венко беше барабанист в продължение на 30 години.

"Най-вече, защото Слави го няма“ – призна музикантът тогава.

"По-добре да обърнем внимание на това тук до нас, отколкото да продължаваме с тези неща“ – каза той, визирайки сина им Александър, пише Ladyzone.bg.

Източник: burgas24.bg

Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.

Свързани новини