Отидете към основна версия

1 846 12

Панайот Панайотов се извини на Кичка Бодурова в ефир, тя се разплака и му прости

  • кичка бодурова-
  • панайот панайотов-
  • мижав интерес

Преди две години двамата си размениха някои словесни шамари в медиите

Кадър: bTV

Конфликтът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, който избухна покрай техен съвместен концерт в Бургас, който така и не се състоя, намери своя любопитен развой. Преди две години двамата си размениха някои словесни шамари в медиите.

Припомняме, че тогава Панайот Панайотов отказа да пее на сцената на Летния театър и обяви, че се оттегля заради "мижавия интерес" към концерта. Впоследствие стана ясно, че с Кичка са се скарали за пътните разходи, които изпълнителката не искала да му поеме. С други думи - конфликтът е заради една туба нафта, пише show.blitz.bg.

Днес обаче всичко това е в историята, а двамата заровиха томахавката. Певицата беше гост в "Преди обед" по bTV, където я изненадаха неочаквано с видео включване от Панайот Панайотов.

В краткото клипче той признава, че случилото се е било грешка и ѝ иска извинение. При вида на колегата си Кичка Бодурова се разплака и показа, че каквото е било, е останало зад гърба ѝ. Призна обаче, и за още един труден период, свързан с раздяла, в живота си.

"И аз съм давала шансове. Но най-големият шанс, който съм усетила като прошка, беше от моя съпруг. Един умен човек, който е достоен, който може да осъзнае грешката си, оттам нататък той разбира, че трябва да осъзнае и прошката. И никога повече да не повтори грешката. Всички ние грешим", сподели изпълнителката. И добави:

"Аз съм достатъчно достойна, разделих се с моя съпруг, но когато разбрах, че не мога без него, той ми каза: "Welcome home" (Добре дошла у дома).. Всяко семейство има кризисен период."

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.

Свързани новини