Отидете към основна версия

1 423 18

53-годишен мъж се притеснява, защото не може да свършва по време на секс

  • ерекция-
  • оргазъм-
  • либидо-
  • секс

Мъжът няма проблеми с либидото и ерекцията, но не може да постигне оргазъм

Снимкa: Shutterstock

Докато безчет мъже по света имат проблем с преждевременна еякулация, други с нормална ерекция и стабилен полов живот губят способността за оргазъм поради възраст или емоционален стрес, обясни секс коучът Дейрдре Сандърс, пише The Sun.

53-годишен мъж разказа, че дълго време е бил сам, но от около година е бил влюбен в осем години по-млада от него жена. Според него те имат добър сексуален живот: нямат проблеми с либидото и ерекцията. Единственото нещо, което го обърква е, че не може да постигне оргазъм. „Приятелката ми ме разбира, но се страхувам, че в крайна сметка това ще развали връзката ни“, сподели страховете си мъжът.

В отговора си Сандърс казва, че понякога способността за постигане на оргазъм изчезва поради възрастта. Друга възможна причина според нея е силен емоционален стрес поради възобновяване на сексуалната активност след дълга пауза.

„Сексът започва в главата, така че колкото по-тревожни сте, толкова по-вероятно е той да продължи. Опитайте се да се разсеете за известно време от оргазма и да се съсредоточите върху целувки и ласки“, посъветва треньорът. Тя добави, че ако спрете да се вманиачавате в оргазма, ще стане по-лесно да го постигнете с времето.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.

Свързани новини