Отидете към основна версия

4 445 52

Мъж с 5-сантиметров пенис разказа за най-големия си срам

  • пенис-
  • размер-
  • секс-
  • срам

Момиче му предожило орален секс, а после избягало

Снимкa: Shutterstock

Мъж с 5-сантиметров пенис разказа в Reddit за особеностите на сексуалния си живот. Той е висок 177 сантиметра, тежи 99 килограма и не от затлъстяване, а от развити мускули. Въпреки че е напълно здрав, дължината на еректиралия му член не надвишава пет сантиметра. Поради това жените често го отхвърляли и му се подигравали.

Най-неприятното му интимно преживяване се случило след среща с момиче в клуб, което го завлякло за орален секс в тоалетната. Той нямал нищо против, но бил много пиян и не могъл да се възбуди. Момичето се отказало, избягало от тоалетната, а той я чул да разказва на приятелките си за случилото се.

„Излязох с наведена глава“, казва той. „Това беше едно от най-неудобните неща, които са се случвали в живота ми.“

Най-добрият секс според него бил с бъдещата му съпруга. „Тя беше толкова разбираща и мила“, обясни той. Жената не видяла проблем в размера на пениса му и това в крайна сметка му помогнало да се примири със своята особеност.

Сега двойката очаква раждането на близнаци. Мъжът споделя, че прави секс с жена си два-три пъти седмично. Това, което му липсва в дължината на пениса, той компенсира с умела любовна игра.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.

Свързани новини