Отидете към основна версия

758 7

Килиън Мърфи се изруси (СНИМКИ)

  • килиън мърфи-
  • прическа-
  • коса-
  • изруси-
  • изрусяване

Скоро отново ще гледаме ирландския актьор в ролята на Томас Шелби от "Peaky Blinders"

Снимка: БГНЕС/ EPA

Холивудският актьор Килиън Мърфи демонстрира чисто нов цвят на косата си на британската премиера на филма "Малки неща като тези".

През юни беше потвърдено, че филмът ще бъде пуснат по Netflix. Създателят Стивън заяви: "Аз съм истински развълнуван, че този филм е на път да се случи. Това ще бъде експлозивна глава в историята на Peaky Blinders. Без никакви задръжки. Peaky Blinders във война." А режисьорът Том Харпър, който работи по сериала през 2013 г., също участва по работата на широко очаквания филм.

Той казва: "Когато за първи път режисирах Peaky Blinders преди повече от 10 години, не знаехме в какво ще се превърне сериалът, но знаехме, че в алхимията на актьорския състав и писането има нещо, което се усеща като експлозия. "Peaky blinders" винаги е била история за семейството и затова е невероятно вълнуващо да се съберем отново със Стив и Килиън, за да представим филма на зрителите по целия свят в Netflix."

Килиън е съпродуцент на филма. Говорейки за предстоящия филм, той заяви: "Изглежда, че Томи Шелби не беше приключил с мен. Много е приятно да си сътруднича отново със Стивън Найт и Том Харпър по филмовата версия на Peaky Blinders. Това е филм за феновете."

Снимките започнаха през септември в Бирмингам, а филмът проследява семейство Шелби през Втората световна война.

Килиън отдавна е любимец на феновете, но именно ролята му във филма "Опенхаймер" му носи "Оскар". За ролята си на теоретичния физик Джей Робърт Опенхаймер в биографичния филм на сър Кристофър Нолан той е отличен със "Златен глобус", "Бафта" и "Гилдия на актьорите".

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини