Отидете към основна версия

3 128 12

Христо Стоичков се глези в джакузи (ВИДЕО)

  • христо стоичков-
  • минск-
  • джакузи-
  • камата

Христо Стоичков вдигна тост в джакузито си в хотелската стая

Легендарният български футболист Христо Стоичков разкри какво обича най-много след тежък и ползотворен работен ден. След превъплъщаването си в суперагент 008 в преследване на Ариен Робен в Амстердам преди няколко дни (за контролата Холандия - Мексико), този път Камата посети Беларус, където се отдаде на заслужена почивка.

Кавалерът на „Златната топка“ работи като анализатор и коментатор за мексиканската телевизия „Унивисион“, а задачата му в Беларус бе да отразява контролата между домакините и Мексико.

В специален репортаж за телевизията Стоичков се разхожда в Минск, а материалът завършва в джакузи, където най-прочутият български футболист в приповдигнато настроение обявява мисията си за изпълнена.

„Приятелю Едгар! След пътувания с коли, колело и кораби накрая мисията е изпълнена. Това обичам най-много – гореща вода и студено шампанско! Свърших си работата. Мисия 008 приключи. Сега искам само да се наслаждавам. Поздрави на всички и прегръдка за теб“, сподели Стоичков на колегата си от „Унивисион“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини