Отидете към основна версия

13 598 12

Бригс бил се разбрал с Кличко за мача (Видео)

  • кличко-
  • бригс-
  • видео-
  • бой-
  • шампиона

Скандалният американец от няколко месеца насам преследва шампиона и сипе яростни закани по негов адрес

Снимка: БТА

Скандалният боксьор Шанън Бригс парадира, че вече има уговорен бой с хегемона в боксовия свят  Владимир Кличко, в случай на победа на украинеца срещу Брайънт Дженингс.

"Имам насрочен двубой с Владимир Кличко през септември, ако не и по-рано. Неговите хора потвърдиха това. Плановете са мачът да е през септември в Хамбург, въпреки че аз се надявам да бъде преместен в САЩ. Работим по въпроса. Има вероятност да го изтеглим за по-рано през годината - през юли или август. В момента се чувствам отлично, намирам се във феноменална форма и с нетърпение чакам скорошното си завръщане на ринга", заяви 42-годишният американски боксьор.

Както е известно, бившият световен шампион на WBO в супертежка категория от няколко месеца насам преследва Кличко и сипе закани по негов адрес.

Заради неуравновесеното му поведение скандалджията бе заподозрян, че получава пари от световния шампион, за да му прави пиар. Кличко дълго време игнорираше Бригс, но неотдавна заяви, че може да приеме да се бие с него, след като феновете искат това.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини